Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στους ημιτελικούς των Μεσογειακών η Εθνική Νέων με τον Μελιόπουλο

Στους ημιτελικούς των Μεσογειακών η Εθνική Νέων με τον Μελιόπουλο

0

Αντιμετωπίζει την Ιταλία σήμερα στις 18:00

Μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο της στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα πήρε η Εθνική Νέων, με τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης να αγωνίζεται βασικός.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε το βράδυ της Τρίτης της Γαλλίας με 3-1 και στα ημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωποι με την Ιταλία στην ημιτελική φάση σήμερα στις 18:00.

Η Εθνική Ελλάδος που είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα την Τουρκία δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά έλεγχε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες διεθνείς όμως ανέβασαν την απόδοση τους.

Ο Εμμανουηλίδης που είχε σκοράρει και κόντρα στους Τούρκους έκανε το 1-0 με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Οι Γάλλοι όμως ισοφάρισαν με τον Μαμαντού.

Λίγο πριν το τέλος όμως η Ελλάδα έκανε το 2-1 με τον Γκαργκαλατζίδη μετά από όμορφη πάσα του Σκεντεράι ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε από τον Βοΐλη μετά από πίεση του Εμμανουηλίδη και ασίστ του διεθνή επιθετικού. Οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 95’ αποβλήθηκε ο Τραμονί για σκληρό φάουλ πάνω στον Σκεντεράι. .

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Γαλούπης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσερκώνης, Μελιόπουλος, Σαρδέλης (Σκεντεράι), Εμμανουηλίδης, Γκαρκαλατζίδης (Μαχαίρας), Ιωαννίδης (Βοίλης).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…