Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σπαγγέτι με τόνο και ελιές

Σπαγγέτι με τόνο και ελιές

0

500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι

80 γραμμάρια ελαιόλαδο

250 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

100 γραμμάρια πράσινες ελιές μαύρες καθαρισμένες

100 γραμμάρια νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

500 γραμμάρια τόνος στραγγισμένος

50 γραμμάρια τομάτες κονκασέ ψιλοκομμένες

Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Κρεμμύδι φρέσκο (το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο)

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τα σουρώνουμε, φυλάμε 100 γραμμάρια από το νερό του βρασίματος.

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει το σκόρδο.

Προσθέτουμε τον τόνο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και  μαγειρεύουμε για 8 -10 λεπτό ακόμα. Τέλος σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

-1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο -500-600 γρ. παστό μπακαλιάρο -100 γρ. ρύζι καρολίνα -1 κρεμ…