Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προσχωρεί και η Ξάνθη στην ένωση των “άστεγων” της Super League

Προσχωρεί και η Ξάνθη στην ένωση των “άστεγων” της Super League

0

Απειλούν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος οι 7 ομάδες

Επτά ομάδες της Super League δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η μία εξ’ αυτών, η Ξάνθη, είχε χαράξει τη δική της γραμμή τον τελευταίο μήνα και δεν είχε εισχωρήσει στο γκρουπ των έξι, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι θα μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος αν αυτό δεν ξεκινήσει “επί ίσοις όροις, αν δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες”.

Πλέον άλλαξε τη στάση της και αποφάσισε να πορευτεί από κοινού με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Άρη, Λαμία, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης. Η ακριτική ΠΑΕ που είχε αποφασίσει να διαφοροποιηθεί, το απόγευμα της Δευτέρας (25/6) έκανε γνωστό ότι εισχωρεί στην ένωση. Οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική στέγη είχαν υπογράψει έγγραφο, με βάση το οποίο θα πορεύονταν από κοινού για να βρουν λύση και ότι όποια αποφασίσει να προχωρήσει μόνη, θα ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει ποινική ρήτρα ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τετάρτη (27/6) θα υπάρξει συνάντηση 14 ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, όπου κουβέντα θα γίνει για την αναδιάρθρωση και το θέμα των τηλεοπτικών. Θα ακολουθήσει διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή (29/6), ώστε να αξιολογηθούν όσα θα συζητηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…