Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Όλα δείχνουν αυτοκτονία, αλλά δεν κλείνει το φάκελο η αστυνομία

Όλα δείχνουν αυτοκτονία, αλλά δεν κλείνει το φάκελο η αστυνομία

0
autoktonia xeri-empros

Εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα ο πυροβολισμός στην 35χρονη από το Δροσερό που τραυματίστηκε θανάσιμα- Δεν υπήρξαν ίχνη πάλης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

 Οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα δείξουν αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια της άτυχης μητέρας. Προβληματίζει το γεγονός ότι ήταν ξυρισμένη στο κεφάλι

Το σενάριο της αυτοκτονίας είναι αυτό που κυριαρχεί στις αστυνομικές έρευνες για το θάνατο της 35χρονης μητέρας από το Δροσερό, που τραυματίστηκε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης, η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα, πράγμα που δεν μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλές συμπέρασμα για το κατά πόσο πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Πάντως, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Από την πλευρά της η αστυνομία δεν κλείνει την υπόθεση και αναμένει τα εργαστηριακά αποτελέσματα για ίχνη πυρίτιδας που συλλέγησαν από το σώμα της και απεστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας. Στην πράξη βέβαια, αυτά μπορεί να έρθουν και σε 2-3 μήνες, ωστόσο αν εντοπιστούν ίχνη πυρίτιδας θα είναι κατηγορηματικό το συμπέρασμα της αυτοχειρίας.

Για την ώρα, οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν καταθέσεις από το σύζυγο, τα παιδιά και τους γείτονες, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τη ζωή της άτυχης γυναίκας, ενώ σημείο που προβληματίζει είναι το γεγονός ότι η 35χρονη είχε ξυρισμένο το κεφάλι της.

Υπενθυμίζουμε ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν η 35χρονη οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενη από το σύζυγό της με τραύμα από καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα. Όπως προέκυψε, η γυναίκα, μητέρα πέντε παιδιών κατείχε νόμιμα την καραμπίνα, ενώ τη στιγμή του πυροβολισμού στο σπίτι βρισκόταν και δύο από τα παιδιά της 13 και 14 ετών.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…