Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εργασίες συντήρησης στο θερινό αμφιθέατρο για την υποδοχή του καλοκαιριού

Εργασίες συντήρησης στο θερινό αμφιθέατρο για την υποδοχή του καλοκαιριού

0

Κονδύλι για τη συντήρηση της λειτουργίας του συστήματος πυρασφάλειας εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού

Ομόφωνα εγκρίθηκε το απολογιστικό σχέδιο του 2017-Οκτώ εποχικές προσλήψεις διάρκειας 1,5 μήνα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Συνοπτική και συναινετική ήταν η συνεδρίαση του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Στέγη Πολιτισμού, καθώς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και η αντιπολίτευση, που εκπροσωπήθηκε από τον Ιπποκράτη Καμαρίδη δεν είχε… διάθεση αντεγκλήσεων.

Έτσι, ομόφωνα εγκρίθηκαν οι απολογιστικοί πίνακες εσόδων-εξόδων 2017 καθώς και το επιχειρησιακό σχέδιο της προηγούμενης χρονιάς. Όπως προέκυψε μάλιστα, το Κέντρο Πολιτισμού διοργάνωσε 70% περισσότερες δραστηριότητες απ’ όσες είχε εντάξει στον προγραμματισμό γι’ αυτό και ο κ. Καμαρίδης είπε χαριτολογώντας ότι: «αφού ξεπεράστηκαν οι στόχοι ας έρθουν οι υπάλληλοι του Κέντρου Πολιτισμού να κάνουν ένα ‘φροντιστήριο’ στο δήμο για να καταφέρει να πιάσει τους δικούς του!».

Από το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίθηκαν και τα μικρά κόστη για τις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Μουσικός Ιούλιος 2018». Πρόκειται για τη συναυλία Αντώνης Μουσαδές-Ασμίκ Μπεκλαριάν που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου και αυτή των Coda Project που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου.

Ακόμη, εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το σύλλογο «Ανατολικά του Νέστου» στο υπαίθριο αμφιθέατρο. Ομόφωνα πέρασαν και οι 8 εποχικού προσλήψεις ανειδίκευτου προσωπικού, διάρκειας 1,5 μήνα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

25 Ιουνίου η πρώτη παράσταση στο θερινό

Όπως ενημέρωσαν οι υπηρεσίες θα απαιτηθούν κάποιες εργασίες συντήρησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη λειτουργία του υπαίθριου αμφιθέατρου στην «Ξανθίππη».

Οι εργασίες αφορούν τη λειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης και εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα.

Η πρώτη παράσταση από περιοδεύοντα θίασο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, ενώ συνολικά δέκα περίπου παραστάσεις έχουν προγραμματίσει «στάση» στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους. Οι περισσότερες θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο Ιούλιο και Αύγουστο.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…