Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκδήλωσης απονομής βραβείων στο φετινό μαθητικό διαγωνισμό του ΦΔ ΕΠΑΜΑΘ

Εκδήλωσης απονομής βραβείων στο φετινό μαθητικό διαγωνισμό του ΦΔ ΕΠΑΜΑΘ

0

Με θέμα «Ψαρεύοντας στις λίμνες και τις λιμνοθάλασσες του ΕΠ ΑΜΑΘ» μαθητές από Ξάνθη, Ροδόπη και Καβάλα συμμετείχαν στον διαγωνισμό

 Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής βραβείων για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης & Θάσου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Ψαρεύοντας στις λίμνες και τις λιμνοθάλασσες του ΕΠ ΑΜΑΘ» και απευθυνόταν σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ τάξης,  των σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης – Ροδόπης – Καβάλας.

Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν, θα απονεμηθούν βραβεία – δώρα, ενώ σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά δωράκια και έπαινοι.

«Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα των παιδιών και παράλληλα να τα επιβραβεύσουμε για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η προσωπική διαφορά «καταπίνει» τις αυξήσεις στις συντάξεις

Ανάσα ανακούφισης ύψους 7,75% στους συνταξιούχους αλλά…   «Πάγωμα» της προσωπικής διαφοράς…