Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Εγκρίθηκαν 2 θέσεις στη Διεύθυνση Δασών Ξάνθης

Εγκρίθηκαν 2 θέσεις στη Διεύθυνση Δασών Ξάνθης

0

Εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ 2 θέσεις για την Διεύθυνση Δασών Ξάνθης

Αναλυτικά οι θέσεις:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Δ/νση Δασών Ξάνθης – Ξάνθη 2106505766 ΞΑΝΘΗΣ ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) 1
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Δ/νση Δασών Ξάνθης – Ξάνθη 2106505766 ΞΑΝΘΗΣ ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 1

Δημόσιο: Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων μέσα στον Ιούνιο

 

Νέες προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ αφορούν σε 944 θέσεις. Συνολικά θα γίνουν περισσότερες από 1.500 μονίμων υπαλλήλων

 

 

Το Δημόσιο συνεχίζει τις προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων μέσω του ΑΣΕΠ. Συνολικά οι νέες θέσεις είναι 1.596. Τρέχουν ήδη οι διαγωνισμοί για 625 θέσεις σε σωφρονιστικά ιδρύματα και το ΕΚΑΒ, ενώ ακόμη 944 θα προκηρυχθούν μέσα στον Ιούνιο.

 

Που και πόσες προσλήψεις θα γίνουν

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη 158 μόνιμων υπαλλήλων. Οι ειδικότητες είναι: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής – Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Αυτοματισμού, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Δικτύων, Σταθμών και Υποσταθμών, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, καλή γνώση της αγγλικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Δημόσιο προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων ΑΣΕΠ

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αναζητά 46 άτομα για την κεντρική του υπηρεσία. Η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις 200 θέσεις μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού. Οι θέσεις αφορούν σε ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης, ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων. Στις θέσεις αυτές περιλαμβάνονται και 14 για άτομα που ανήκουν στις κατηγορίες προστατευόμενων του ΟΑΕΔ.

524 θέσεις σε δήμους μέσα στον Ιούνιο

Μέσα στον Ιούνιο θα προκηρυχθούν και 524 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε Δήμους. Ουσιαστικά πρόκειται για τους Δήμους που δεν πρόλαβαν να στείλουν τα αιτήματά τους εντός των καθορισμένων ημερομηνιών.

200 από τις θέσεις αφορούν σε ανάγκες ΔΕΥΑ των ΟΤΑ.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα αναζητηθούν είναι: Καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρων, εργάτες καθαριότητας, συνοδοί απορριμματοφόρων, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί κ.α.

 

koinofelis ergasia katartisi

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ 2018: Πότε βγαίνει η προκήρυξη για 30.421 προσλήψεις ανέργων

 

Σε δήμους και περιφέρειες

Για τα τέλη Ιουνίου «μεταφέρθηκε» η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την νέα κοινωφελή εργασία στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας και θα αφορά 30.421 προσλήψεις ανέργων.

Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα υλοποιηθεί σε 276 δήμους και 13 περιφέρειες της χώρας, θα είναι 8μηνης διάρκειας και προϋπολογισμού 216 εκατ. ευρώ και θα απευθύνεται σε 30.421 ανέργους.

Στοχεύει στην αντιμετώπιση της ανεργίας και την επανασύνδεση των μακροχρόνια ανέργων και των ευάλωτων ομάδων με την αγορά εργασίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες του Ιουνίου, οι δήμοι και οι περιφέρειες υποβάλλουν συγκεκριμένα έργα. Αμέσως μετά και περίπου στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα προκηρυχθεί το νέο οκτάμηνο πρόγραμμα.

Σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένες οι θέσεις κατά 3,1%. Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία του υπουργείου και του ΟΑΕΔ, το 2017 οι θέσεις στους διακόσιους εβδομήντα τέσσερις (274) δήμους ανήλθαν στις 24.251, ενώ για το έτος 2018 προβλέπονται 25.000 θέσεις.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί από τον ΟΑΕΔ και οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών

Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ποσοστό 15% των θέσεων θα καλυφθεί από ΑμεΑ, βάσει της νέας νομοθεσίας

Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

 

Ειδικότητες

Ενδεικτικά οι ειδικότητες που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι οι εξής: Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, γενικών καθηκόντων, οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί, κ.α.

dpth web

2 θέσεις Δ.Ε.Π. στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Καταληκτική Ημερομηνία:

Τρίτη, Ιούλιος 31, 2018

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Mία θέση μέλους ΔΕΠ Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: “Οικονομική ανάπτυξη με έμφαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Mία θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: “Αθλητική Φυσιολογία-Μυϊκή Ενδυνάμωση”.

anergoi xanthi

Έρχονται δέκα νέα προγράμματα για 80.000 ανέργους

 

Δέκα νέα προγράμματα για περισσότερους από 80.000 ανέργους έρχονται μέχρι το τέλος του έτους, όπως εξαγγέλλει ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος., τονίζοντας πως μέχρι το τέλος του έτους θα ξεκινήσουν στοχευμένες παρεμβάσεις για νέους με υψηλά προσόντα, ενώ μίλησε για προγράμματα ενισχυμένης επιδότησης νέων θέσεων στον τομέα της μεταποίησης και της βιομηχανίας, αλλά και ειδικά προγράμματα πρακτικής άσκησης και κατάρτισης σε κλάδους όπως οι νέες τεχνολογίες και ο χώρος της αγροδιατροφής. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί αρχικά για ανέργους της ηλικιακής ομάδας 45 ετών και άνω.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…