Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις 1ο Open Air Festival από τους ΠΑΣ Αντίκας

1ο Open Air Festival από τους ΠΑΣ Αντίκας

0

Το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Προσκοπικό Κέντρο Γέρακα ένα ολοήμερο φεστιβάλ, με μουσικές και πολιτιστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Το Σάββατο 16 Ιουνίου ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος Αντίκας διοργανώνει το 1ο Open Air Festival στο Προσκοπικό Κέντρο Γέρακα και καλεί σε ένα  ολοήμερο φεστιβάλ με δράσεις για μικρούς και μεγάλους….

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

-11.00 π.μ: Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκινάει με περίπατο στην φύση και μια πρώτη γνωριμία με τον χώρο που θα μας φιλοξενήσει ( Κοιν.Σ.Επ. Ανθρώπου – Φύσις)

-12.00: Στην συνέχεια η ομάδα acro yoga του συλλόγου θα συναντηθεί και θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο είδος εκγύμνασης..

-13.00 μ.μ: Παρουσίαση Πρώτων βοηθειών από τον E.O.Δ ΠAPΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ :

1)BLS AED

2) AΠOΦPAΞH AEPAΓΩΓOY (AΠO ΞENO ΣΩMA), ANTIMETΩΠIΣH.

3) TPAYMATIΣMOΣ ΣTO BOYNO.

-14.00 μ.μ: Το μεσημέρι έχει φτάσει, στον χώρο υπάρχει φαγητό και η κουζίνα έτοιμη να σας ανταμείψει τους συμμετέχοντες. Τις στιγμές χαλάρωσης επιμελείται μουσικά ο dj Alex.

Σε ένα πολύ όμορφο και σκιερό μέρος του Κέντρου θα φιλοξενούνται εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και έκθεση προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς.

-17.00 μ.μ: Εργαστήριο « Παιχνίδι & τσίρκο», για τους μικρούς μας φίλους.. δημιουργούμε το δικό μας θεατρικό παιχνίδι, δοκιμάζουμε τεχνικές από τον κόσμο του τσίρκο και φτιάχνουμε τις δικές μας κόκκινες μύτες..

-18.00 μ.μ: Έρχεται το Muamba, μια κωμική παράσταση θεάτρου – τσίρκου. Μια συγχώνευση μιμικής, μαγικών κόλπων, μουσικής και ακροβατικών, που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στην ατμόσφαιρα των παλιών παραδοσιακών μικρών περιπλανώμενων Τσίρκο . Η παράσταση είναι διαδραστική και με τη συμμετοχή των θεατών το «show» Muamba μεταμορφώνεται σε μια πραγματική γιορτή. Διάρκεια παράστασης : 50 λεπτά.Ηλικίες : +1 ετών

-19.00 μ.μ: Underhill West live. Οι Underhill West πιο ώριμοι και πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ παρουσιάζουν στο επόμενο δισκογραφικό τους βήμα, το νέο τους EP με τίτλο “Material Life” σε παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη από την Records On Top.

Η μπάντα από την Ξάνθη ξεκίνησε την πορεία της το 2005 με ένα ιδιαίτερα προσωπικό στυλ και με σημείο αναφοράς τα blues based rock, pop και funk με motivational ακούσματα . Η εξωστρέφεια, η ενέργεια και ο προσεγμένος ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της μπάντας τα οποία σε συνδυασμό με τΟι Underhill West πιο ώριμοι και πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ παρουσιάζουν στο επόμενο δισκογραφικό τους βήμα, το νέο τους EP με τίτλο “Material Life” σε παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη από την Records On Top.

-20.00 μ.μ: Coconaut Rockers live. Διαστημάνθρωποι σε μινόρε, γιατί φαντάζονται τον εαυτό τους κάπου στο διάστημα να παίζουν σε μινόρε την καταθλιπτική αλλά ξεσηκωτική μουσική τους. Καρύδες που κοιτάνε το άπειρο, γιατί δεν θέλουν έχουν όρια στην μουσική και τα ταξίδια τους. Μουσικάντηδες για πανκ καρσιλαμάδες, γιατί ήθελαν να διατηρήσουν παραδοσιακά στοιχεία στον ήχο τους αλλά τους έβγαινε περισσότερο η πανκ.

-21.00 μ.μ. Hip Hop live. Μηδενιστής || Iratus || Dj Mode. Λίγο μετά το release του “Μεγάλος Ήρωας 2 LP” ο Μηδενιστής έρχεται στο 1ο Open Air Fest για μια μοναδική live εμφάνιση! Μαζί του θα είναι ο Iratus ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του “Second to none tour” έρχεται ξανά στην Ξάνθη για να ερμηνεύσει παλιά αγαπημένα αλλά και νέα κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του! On decks o DJ Mode

-23.00 μ.μ. Electronic Community presents Andreas Athineos ( Non Aesthetics)

-01.00 π.μ STEFAN BINIAK. Ο Βερολινο, ο τόπος καταγωγής του αποτέλεσε εξαρχής ένα σημαντικό αποτύπωμα στη δουλειά του. Μουσική και τέχνη, σε διαφορετικά στυλ, συνδέονται αρμονικά και χαρίζουν μια μοναδική στιγμή. O Stefan χρησιμοποιεί την καθημερινή ζωή στη γερμανική πρωτεύουσα σαν έμπνευση.

-03.00 π.μ Ekonpale b2b Dortek ( Electronic Community)

-05.00 π.μ Techno Logic (Electronic Community)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γόνιμος διάλογος για επίκαιρα θέματα του βιβλίου του Γ. Μήτσιου

Το παρουσίασαν ο Γ. Διαφωνίδης, ο Απ.Πολυμένης και ο συγγραφέας ενώ συντόνισε η Κική Οικον…