Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 10η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος

10η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος

0

Στις 15 και 16 Ιουνίου, με θέμα: Αποκαθιστώντας την αισθητική, ένα χαμόγελο τη φορά

Με εισηγήσεις καταρτισμένων επιστημόνων για την οδοντική αισθητική και επανορθωτική. Θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Πανελλήνια Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας στην επετειακή εκδήλωση

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη και το ξενοδοχείο «Εlisso” η 10η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος, που διοργανώνεται από τους οδοντιατρικούς συλλόγους Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, με τη συνεργασία της «Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας».

Η φετινή διοργάνωση έχει θέμα: «Αποκαθιστώντας την Αισθητική, ένα χαμόγελο τη φορά» και περιλαμβάνει εισηγήσεις εξειδικευμένων επιστημόνων, μέσα από τις οποίες οι σύνεδροι θα ενημερωθούν για υλικά και νέες τεχνολογίες, μεθοδολογία και άλλα σχετικά θέματα που αφορούν στις αισθητικές αποκαταστάσεις και τα εμφυτεύματα.

Το παρών στη Σύνοδο θα δώσουν και ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, που θα ενημερώσουν για σημαντικά επαγγελματικά θέματα και την τρέχουσα νομοθεσία.

Οι πρόεδροι των τριών διοργανωτών συλλόγων που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή, Ανδρέας Πανταζόπουλος (ξάνθης), Βασίλειο Τσανίδης (Ροδόπη) και Σαράντης Τσιρτσίδης (Έβρος) στην πρόσκλησή τους αναφέρουν: «για δέκατη συνεχή χρονιά, υλοποιώντας ένα όραμα ετών των συναδέλφων της Θράκης, οι τρεις οδοντιατρικοί σύλλογοι (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης) διοργανώνουν εφέτος και με τη συνεργασία της «Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας», την επετειακή 10η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδο με θέματα, παρουσιάσεις και πρακτικά σεμινάρια, που αφορούν την οδοντική προσθετική, τον πυρήνα της οδοντικής επανορθωτικής και αισθητικής επιστήμης. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή φιλοξενούμε τον Πρόεδρο κο Γεώργιο Παπαβασιλείου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Άσπα Σαραφιανού, κο Πάρι Ραβάνη, κο Γεώργιο Κουβελιώτη και κα Μένη Χατζηινικολάου , της «Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας, οι οποίοι απεδέχθησαν να συμμετάσχουν ως ομιλητές στις επιστημονικές παρουσιάσεις της Πανθρακικής Συνόδου και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό! Η επιστημονική πληρότητα, η άριστη ακαδημαϊκή πορεία και η επαγγελματική επιτυχία των προσκεκλημένων ομιλητών εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης, έτσι ώστε όλοι εμείς να επικαιροποιήσουμε τις γνώσεις μας, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι στους ασθενείς μας! Δομικές και λειτουργικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με τη διάρκεια, αλλά και τον τρόπο πραγματοποίησης της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στην επετειακή 10η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδο. Η εκδήλωση εφέτος για πρώτη φορά πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και μοριοδοτείται από το πρόγραμμα συνεχιζόμενης δια βίου εκπαίδευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Τελειώνοντας, αφού ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας, που για μία ακόμη φορά βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους από τη Θράκη, και όχι μόνο, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στο ξενοδοχείο “Elisso Xenia”, στην όμορφη πόλη της Ξάνθης, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…