Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τυφλίτης βγήκε τσάρκα στη Σάρδεων

Τυφλίτης βγήκε τσάρκα στη Σάρδεων

0

Τυλίχθηκε σε ρόδα παρκαρισμένου αυτοκινήτου – Το είδε περαστικός και ειδοποίησε την Πυροσβεστική

 

Οι πυροσβέστες τον …συνέλαβαν και στην συνέχεια τον απελευθέρωσαν στα παρακείμενα χωράφια – Χαίρει άκρας υγείας μετά την περιπέτειά του στον δρόμο!

 

Περίπατο στη Σάρδεων επεχείρησε να κάνει ένας… τυφλίτης (φίδι) αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Κι αφού κουράστηκε την πεζοπορία είπε να ξεκουραστεί στη ρόδα ενός σταθμευμένο αυτοκινήτου. Τυλίχθηκε λοιπόν και αναπαυόταν…

 

Η περιπέτεια ενός τυφλίτη

Για καλή του όμως τύχη τον είδε ένας περαστικός πριν από τον οδηγό του αυτοκινήτου που αν μεν δεν τον αντιλαμβανόταν θα τον έκανε …μακαρίτη, αν τον αντιλαμβανόταν ίσως κάτω από κάποιες συνθήκες να γινόταν ο ίδιος(!) από το ανατριχιαστικό σοκ! Ο περαστικός ειδοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως με 3 άνδρες. Οι πυροσβέστες με ιδιαίτερη προσοχή …ξετύλιξαν το φίδι από την ρόδα το έβαλαν σ’ ένα σάκο και όπως προβλέπεται το άφησαν ελεύθερο στα διπλανά χωράφια. Το περιστατικό συνέβη στις 9.30 το βράδυ και δεν είναι το μοναδικό. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι ένα συχνό φαινόμενο κάθε χρόνο.

Αφθονούν οι σαύρες στο μονοπάτι στο Σαμακώβ

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας εκτός από φίδια φέτος στην Ξάνθη έχουμε πολλές σαύρες. Το διαπιστώνουν καθημερινά περιπατητές ιδιαίτερα στο μονοπάτι του Σαμακώβ. Οι σαύρες όπως και ο τυφλίτες είναι ακίνδυνες αλλά δεν παύει να είναι μια …ανατριχιαστική έκπληξη για τους περιπατητές ιδιαίτερα για τους μη εξοικειωμένους. Αντίθετα πολύ επικίνδυνες είναι οι οχιές που είναι δηλητηριώδεις αλλά αυτές απαντώνται σε βραχώδεις περιοχές εκτός πόλης.

Ο τυφλίτης της ιστορίας μας χαίρει άκρας υγείας μετά την περιπέτειά του στην οδό Σάρδεων.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

nthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …