Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοποθετείται επί του «Κλεισθένη» το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Τοποθετείται επί του «Κλεισθένη» το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

0

Καλείται να εκφράσει τις απόψεις του επί του νέου νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη συνεδρίαση της Τρίτης

Την Τρίτη 8 Μαΐου και ώρα 19:00 η μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», ο λεγόμενος «Κλεισθένης» θα απασχολήσει την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, όπου το Σώμα θα κληθεί να εκφράσει τις απόψεις του. Αναλυτικά τα θέματα είναι:

1ο ΘΕΜΑ : Συζήτηση και έκφραση απόψεων επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ»

2ο ΘΕΜΑ :Έγκριση της σιωπηρής παράτασης έως 31-12-2018 της μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση υπηρεσιών ΚΕΠ επί της οδού Σμύρνης 7, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3130/2003 και του Π.Δ. της 19/19.11.1932 «Περί στεγάσεως δημοσίων υπηρεσιών»

3ο ΘΕΜΑ :  Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του 2018.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…