Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τεχνική συνάντηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ για τους βιολογικούς καθαρισμούς

Τεχνική συνάντηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ για τους βιολογικούς καθαρισμούς

0

Τη μελέτη του Βιολογικού καθαρισμού Κενταύρου συνολικού προϋπολογισμού4.700.000,00 € παρουσίασε ο δήμαρχος Μύκης

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 ο Δήμαρχος Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ παρευρέθηκε σε τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή κατόπιν ειδικής προσκλήσεως του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελλου Σωκράτη με θέμα «την παρουσίαση του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Υποδομών Λυμάτων οικισμών Γ Προτεραιότητας των Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την ένταξη νέων έργων Βιολογικών Καθαρισμών με συνδιοργανωτή την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ 2014 – 2020 Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Στο πάνελ της σύσκεψης παραβρίσκονταν ο Εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού, στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG region), στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και μέλη της Ειδικής Γραμματείας Λυμάτων.

Ο Δήμαρχος αφού παρουσίασε την μελέτη του Βιολογικού καθαρισμού Κενταύρου συνολικού προϋπολογισμού4.700.000,00 € και το επίπεδο ωριμότητας του Φακέλου πραγματοποίησε κλειστές συσκέψεις τόσο με το Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο όσο και με τα στελέχη του Υπουργείου, των διαχειριστικών Αρχών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις οποίες παρουσίασε τις λεπτομέρειες κατασκευής του Έργου του Βιολογικού Καθαρισμού Κενταύρου.

Στα συμπεράσματα των συσκέψεων διαπιστώθηκε το πολύ καλό επίπεδο της ωριμότητας του Φακέλου της μελέτης του Έργου και βρέθηκε η πηγή χρηματοδότησης του. Στην τεχνική αυτή σύσκεψη από την πλευρά του Δήμου Μύκης παρευρεθήκαν στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης, ο μελετητής του Έργου και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμαρχου. Ήταν συσκέψεις ουσίας μέσα από τις οποίες εξασφαλιστήκαν τα χρήματα για την χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Συναγερμός» για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή: Πώς βλέπει την κατάσταση η κυβέρνηση και ποιες κινήσεις δρομολογούνται

Οι διπλωματικοί δίαυλοι είναι απόλυτα ανοιχτοί και υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο γ…