Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με τον ΠΑΟ πέτυχε Ξάνθη και τερμάτισε στην 6η θέση

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με τον ΠΑΟ πέτυχε Ξάνθη και τερμάτισε στην 6η θέση

0

Έκλεισε μία τραγική χρονιά για τους πράσινους με ήττα και παραίτηση Ουζουνίδη

Σε κακό δαίμονα των πράσινων έχει εξελιχθεί η Ξάνθη, καταφέρνοντας και πάλι να νικήσει μέσα στην έδρα του τον ΠΑΟ με 2-1, στον εξ αναβολή αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, μία νίκη που μπορεί να μην είχε ουσιαστικό αντίκρισμα για την τοπική μας ομάδα, αφού ο Αστέρας είχε ήδη εξασφαλίσει με την νίκη του την 5η θέση, ωστόσο ήταν το επισφράγισμα μιας πολύ καλής χρονιάς.

Η Ξάνθη πήγε στη “Λεωφόρο” και κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη “διπλό” κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-1.

Οι “πράσινοι” του Μαρινού Ουζουνίδη ολοκλήρωσαν μια σεζόν… τραγωδία με ήττα σαν να ήταν φυσική εξέλιξη όλων αυτών που πέρασε και συνεχίζει να περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα του “τριφυλλιού”.

Και στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται το “όπου φτωχός” και η μοίρα του αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λουτσιάνο μόλις στο 11′, χαμογέλασαν, αλλά από εκεί και πέρα ενώ έπαιζαν καλύτερα δεν μπορούσαν να “τελειώσουν” το παιχνίδι.

Η Ξάνθη, λοιπόν, στο 44′ ισοφάρισε σε 1-1 (Κασάδο), συνέχισε να το παλεύει και στο 66′ σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Ντουρίσκοβιτς.

Η “καταραμένη” σεζόν ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό στην 11η θέση της βαθμολογίας, τη χειρότερη της ιστορίας του μακράν.

Oι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ευαγγέλου, Κάτσε, Τζανδάρης (61’ Στάικος), Λουντ (77’ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης (61’ Χατζηγιοβάνης)

Ξάνθη (Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο (79’ Μεχία), Μπαξεβανίδης (Ορφανίδης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86’ Λισγάρας), Γέντρισεκ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…