Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη νίκησε τον Εδεσσαϊκό 4-1 στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σαιζόν

Η Ξάνθη νίκησε τον Εδεσσαϊκό 4-1 στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σαιζόν

0

Έδωσαν τα χέρια  Λισγάρας, Ντε Λούκας και Φλίσκας

Νικήτρια ήταν η Xanthi FC στην τελευταία της ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης στο προπονητήριό της κέρδισε με 4-1 την ομάδα του Εδεσσαϊκού. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μίλαν Ράσταβατς δύο μέρες πριν το φινάλε των προπονήσεων, σκόραραν με τους Γέντρισεκ (11′) – Ντουρίτσκοβιτς (12′) – Καμαρά (24′ πέναλτι) και Κίκε (81′) ενώ είχαν μειώσει οι φιλοξενούμενοι σε 3-1 με το πέναλτι του Καραμπούκη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που το διηύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Βαμβακίδης – Γκώγος) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης (40′ Τζελέπης), Σβάρνας (40′ Λισγάρας), Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης (40′ Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας (40′ Χατζητερζόγλου), Φασίδης, Κίκε, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (40′ Σαμπανίδης).

«Έδεσε» τρεις σημαντικούς παίκτες

Οι παράγοντες της ΠΑΕ Ξάνθης κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τρεις από του πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Λισγάρα, Ντε Λούκας και Φλίσκα οι οποίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν στην τοπική ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Ο αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Φλίσκας, θα συνεχίσει απτόητος την καριέρα του από το 2005, για 13η συνεχόμενη σεζόν. Στα 37 του πλέον, θεωρείται ακόμα σημαντικός για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αφού κατέγραψε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όλες ως βασικός.

Ο Χρήστος Λισγάρας βρίσκεται στους Ακρίτες από το 2014 και είναι βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας. Στα 32 του χρόνια είχε 28 συμμετοχές (26 ως βασικός) και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος ο Ισπανός αμυντικός χαφ, Πάμπλο Ντε Λούκας, ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν της καριέρας του στην Ξάνθη. Στα 31 του χρόνια, ήταν βασικό γρανάζι στο κέντρο της ομάδας του Ράσταβατς καθώς μέτρησε 30 συμμετοχές (27 ως βασικός), με ένα γκολ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…