Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό της 23χρονης Εύας Σουρουτζίδου

Θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό της 23χρονης Εύας Σουρουτζίδου

0

Όλη νύχτα πάλευαν οι γιατροί του νοσοκομείου Ξάνθης να την κρατήσουν στη ζωή

 

Διαγνώστηκε περιτονίτιδα και έγινε χειρουργική επέμβαση – Την πρόδωσε η καρδιά της

 

 

Κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής μιας νεαρής Ξανθιώτισσας πάνω στην άνοιξη της νιότης της. Μόλις στα 23 της χρόνια έσβησε η Εύα Σουρουτζίδου , κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Σουρουτζίδη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από ανακοπή καρδιάς και μετά από ολονύχτια μάχη των γιατρών του νοσοκομείου Ξάνθης να την κρατήσουν στη ζωή!

«Έφυγε» από περιτονίτιδα – Έγινε εγχείρηση – Την πρόδωσε η καρδιά της

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου Ξάνθης σε άσχημη κατάσταση. Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αχιλλέας Γερόπουλος από τους γιατρούς που την εξέτασαν κρίθηκε αναγκαία χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Σύσσωμη η Ομάδα των γιατρών της Χειρουργικής ήταν επί ποδός. Επί πολλές ώρες έδιναν μάχη να την κρατήσουν στην ζωή αφού διαγνώστηκε προχωρημένη περιτονίτιδα και σηψαιμία. Η εγχείρηση τέλειωσε και οι γιατροί την ετοίμασαν να την μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όμως την πρόδωσε η καρδιά της …Έπαθε ανακοπή και παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών να την ανανήψουν το μοιραίο είχε επέλθει…

Η άτυχη Εύα «έφυγε» τόσο ξαφνικά τόσο αναπάντεχα… Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Η Εύη «έφυγε» τόσο ξαφνικά τόσο αναπάντεχα σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στην οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους της αλλά και θλίψη στην τοπική κοινωνία. Στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει κατακλυστεί από μηνύματα θλίψης για τον ξαφνικό χαμό της. Ένα νέο κορίτσι στην αρχή της ζωής και της σταδιοδρομίας της αφού πριν λίγες μέρες είχε ορκιστεί στο Πανεπιστήμιο και πήρε το πτυχίο της να χάσει τη ζωή του έτσι μέσα σε λίγες ώρες προξενεί πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» η κοπέλα είχε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και είχε νοσηλευτεί σε Ιατρικό Κέντρο εκτός Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…