Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της Λάρισας η Ξάνθη

Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της Λάρισας η Ξάνθη

0

Με πολλές απουσίες η ΑΕΛ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα στο τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας το πρωινό της Τετάρτης και μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς, στη συνέχεια βγήκαν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ομάδας. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με έμφαση στην ταχυδύναμη και τη νευρομυική συναρμογή, το βάρος έπεσε στην τακτική. Προβλήματα πέρα από τον Χρήστο Λισγάρα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχουν.

Χωρίς επτά η ΑΕΛ στην Ξάνθη

Η ΑΕΛ μετράει ήδη τις πρώτες επτά απουσίες για τον αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής που για τη λαρισινή ομάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου δεν θα είναι πέντε τιμωρημένοι παίκτες που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στον συγκεκριμένο αγώνα και αυτοί είναι οι: Μασούρας, Ζίζιτς, Μόρας, Μιλοσάβλιεβιτς και Φατιόν.

Παράλληλα δύο απουσίες θεωρούνται δεδομένες από τραυματίες παίκτες και αυτές είναι του Χούμπτσεφ που έχει κάταγμα στο δεξί χέρι του από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα(0-0), στο οποίο έγινε ανάταξη εντός γηπέδου. Μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είναι νοκ άουτ και ο Γουάλας που έχει θλάση στον τετρακέφαλο. Από κει και πέρα υπάρχουν και ερωτηματικά για ορισμένους άλλους παίκτες. Ο Μπόζοβιτς έχει πρόβλημα με τη μέση του και ίσως προφυλαχθεί με δεδομένη και την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Θεοδωρόπουλος στον αγώνα των Ιωαννίνων. Ο Ξενοδόχοφ είναι επίσης τραυματίας με θλάση στο γαστροκνήμιο και είναι επίσης άγνωστο αν θα προλάβει τον αγώνα της Ξάνθης.

Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια για το τελευταίο φετινό ματς στα Πηγάδια

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ (29/4, 19:00) εξέδωσε η Ξάνθη. Αναλυτικά:

«Ο  Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Α.Ε.Λ., την Κυριακή  29/04/2018 και ώρα 19:00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

-τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 €

-παιδικό εισιτήριο  5 €

-Μέσω internet (Viva.gr)

Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής:

-Από Τρίτη 24/04 έως και Παρασκευή 27/04, από τις 10.00 έως 17.00

-την Κυριακή 29/04, από 11:00 έως 17:00    |

-Από τις 17:30 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …