Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Νέο αίμα» υποψηφίων για τα τοπικά όργανα της ΝΔ

«Νέο αίμα» υποψηφίων για τα τοπικά όργανα της ΝΔ

0

Κιατίπης – Οικονόμου, υποψήφιοι για το προεδρείο της ΝΟΔΕ Ξάνθης

 

Δήλωση υποψηφιότητας του Η. Οικονόμου στο «Ε»: Ως μέλη της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ θα αγωνιστούμε για την προώθηση των ιδεών και απόψεων της ΝΔ, καυτηριάζοντας τα ολέθρια λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ»

 

 

Κορυφώνονται οι προεκλογικές διεργασίες στην ΝΟΔΕ Ξάνθης καθώς λήγει στην Παρασκευή 27 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 13ης Μαΐου, απ’ όπου θα αναδειχθούν οι πρόεδροι σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜ. ΤΟ με τα 9μελή συμβούλιά τους και οι 8 σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν το νομό μας στο συνέδριο της ΝΔ που έχει οριστεί για το φετινό καλοκαίρι.

 

Κιατίπης – Οικονόμου, υποψήφιοι για το προεδρείο της ΝΟΔΕ Ξάνθης – Δήλωση υποψηφιότητας του Η. Οικονόμου στο «Ε»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» της τελευταίας στιγμής τα εγγεγραμμένα μέλη της γαλάζιας παράταξης που έχουν δικαίωμα ψήφου θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ αρκετών νέων όσο και παλαιών υποψηφίων. Αυτό αυξάνει τον ενδιαφέρον για τις εκλογές. Αρκετές είναι οι νέες υποψηφιότητες και ανεβάζει το «θερμόμετρο» του συναγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων.

Έτσι για το προεδρείο της ΝΟΔΕ Ξάνθης έχουμε δύο υποψηφιότητες του νυν προέδρου κ. Νίκου Κιατίπη και του επί 2ετίας προέδρου της ΔΗΜ. ΤΟ. Ξάνθης κ. Ηλία Οικονόμου. Ο Κ. Οικονόμου ανακοίνωσε μάλιστα την υποψηφιότητά του από το «Ε», επισημαίνοντας τα εξής: «Μετά από 2 χρόνια δημιουργικού έργου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018, δηλώνω ότι είμαι υποψήφιος πρόεδρος της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ. Ως μέλη της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ θα αγωνιστούμε για την προώθηση των ιδεών και απόψεων της ΝΔ, καυτηριάζοντας τα ολέθρια λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ. Η « Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, αν πιστεύετε ότι μπορούμε μαζί να δώσουμε νέα δυναμική και προοπτική στην Νομαρχιακή μας, ζητώ τη στήριξη σας, προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να στηρίξουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και ανάταξη της πατρίδος μας».

Οι υποψήφιοι για τις ΔΗΜ.ΤΟ.

Για το 9μελές συμβούλιο της ΝΟΔΕ νέος υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Αραμπατζής, ο Πασχάλης Λύρατζης και ο Χασάν Ογλού Φερντούν καθώς και ο Γιώργος Μυλωνάς ενώ επίσης θέτουν εκ νέου υποψηφιότητας ο Μιχάλης Πατεράκης και η κα Σισμάνη που ήταν μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ Ξάνθης. Επίσης υποψήφιοι θα είναι εκ νέου για μέλη ΝΟΔΕ ο Α. Λουκμακιάς και οι Ψωμακέλης, Παπαχαβιάρης.

Σ’ ότι αφορά τις ΔΗΜ.ΤΟ υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ξάνθης, ο κ. Νταμπουρατζής Αλέξανδρος. Πρόκειται για νέα υποψηφιότητα. Στην ΔΗΜ.ΤΟ Αβδήρων ο Νίκος Μαυρίδης καθώς αποχωρεί ο Ρούφος Βασίλης ενώ στη ΔΗΜ.ΤΟ Τοπείρου υπάρχουν δύο υποψήφιοι, οι: Τουργκίνης Στέλιος και Γκούρτζας Δήμος. Στην ΔΗΜ.ΤΟ. Μύκης αποχωρεί ο Αχμετζίκ Ριτβάν και υποψήφιος για την προεδρεία είναι ο Καπζά Φεϊζουλά.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

maxnthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…