Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μια πυρκαγιά κι ένα τροχαίο οι «κροτίδες « του Πάσχα στην Ξάνθη

Μια πυρκαγιά κι ένα τροχαίο οι «κροτίδες « του Πάσχα στην Ξάνθη

0

Παρανάλωμα του πυρός διώροφη οικία στην οδό Χρυσοστόμου. Ένοικοι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων – Ο σκύλος ειδοποίησε την γυναίκα που κοιμόταν

 

Τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή ΙΧ στα Κιμμέρια – Ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 51χρονος οδηγός

 

 

Μια πυρκαγιά διώροφης οικίας μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχής της πόλης μας και ένα τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό ήταν τα πιο σοβαρά περιστατικά που συνέβησαν ανήμερα του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα αντίστοιχα και κινητοποίησαν Πυροσβεστική και αστυνομία.

Παρανάλωμα του πυρός διώροφη οικία στην οδό Χρυσοστόμου

Μέρα μεσημέρι ανήμερα του Πάσχα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διώροφη οικία 70 τ.μ. στην οδό Χρυσοστόμου 19. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα αλλά έλαβε διαστάσεις όταν εξερράγη η φιάλη υγραερίου με αποτέλεσμα να επεκταθεί και να καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς τον πάνω όροφο με αποτέλεσμα να πέσει και η σκεπή.

Ένοικοι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων – Ο σκύλος ειδοποίησε την γυναίκα που κοιμόταν

Οι ένοικοι, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δεν τραυματίστηκαν, ούτε κινδύνευσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που δεν επιβεβαιώνονται ωστόσο από την Πυροσβεστική, κομβικό ρόλο έπαιξε ο σκύλος της οικογένειας που όταν ξέσπασε η πυρκαγιά όρμησε από το παράθυρο μέσα στο ισόγειο του σπιτιού όπου κοιμόταν η γυναίκα και άρχισε να γαυγίζει δυνατά με αποτέλεσμα να την ξυπνήσει, να αντιληφθεί την πυρκαγιά και να εξέλθει έγκαιρα από το σπίτι όπως και ο σύζυγός της.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε αργά – Δεν την πρόλαβε την πυρκαγιά στην έξαρσή της

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε είτε από τους ενοίκους είτε από γείτονες που αντιλήφθηκαν την φωτιά στις 13.45. Όπως μας ενημερώνει ο υποδιοικητής κ. Γκίκης τα οχήματα και οι άνδρες που μετέβησαν δεν την πρόλαβαν στην έξαρσή της ωστόσο την κατέσβησαν και απέτρεψαν την εξάπλωσή της σε παρακείμενα σπίτια καθώς η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης αφού έχουν ένα χαμηλό μηνιαίο εισόδημα και η αποκατάσταση των καταστροφών που προκάλεσε η πυρκαγιά είναι γι’ αυτούς βάρος δυσβάσταχτο.

Τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή ΙΧ στα Κιμμέρια – Ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 51χρονος οδηγός

Τροχαίο συμβάν με εκτροπή και ανατροπή Ι.Χ. προκλήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (9 Απριλίου στις 8.45) στην περιοχή των Κιμμερίων. Συγκεκριμένα το ΙΧ που οδηγούσε 51χρονος για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η πυροσβεστική. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…