Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Κάτι ετοιμάζουν οι Φοιτητές…

Κάτι ετοιμάζουν οι Φοιτητές…

0

Προετοιμασίες για το 2ο Παραδοσιακό Γλέντι από τη Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» στις 12 Μαΐου

Γλέντι αλά καλοκαιρινό ετοιμάζει η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα» στο πλαίσιο της 11ης Πολιτιστικής εβδομάδας.

Το πανό που θα διακοσμήσει το γλέντι είναι ήδη έτοιμο. Σε αυτό συνέβαλαν οι μαθητές της πέμπτης δημοτικού από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης όπου «αποτύπωσαν» και χρωμάτισαν τις φιγούρες τους. Η ομάδα στέλνει τα ευχαριστήρια της στο διευθυντή κ. Χρήστο Γερακάκη και στις δασκάλες που συνόδευσαν τα παιδιά.

Στις 12 Μαΐου και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί λοιπόν το 2ο Παραδοσιακό Γλέντι που διοργανώνει η ομάδα το οποίο θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο των Εστιών (Κιμμέρια). Στόχος για φέτος όπως λένε είναι « το γλέντι μας να καθιερωθεί σαν ένα μικρό «αντάμωμα» φοιτητικών ομάδων από όλη την Βόρεια Ελλάδα». Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά το παραδοσιακό συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά και μαζί τους θα είναι οι μουσικοί Δρικούδης Γιώργος, Ζάρκος Νίκος και Καμηλάκη Αρετή.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και χορό μέχρι πρωίας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα υπάρχουν λεωφορεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …