Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απουσίασε η Ξάνθη από τη συνάντηση των τηλεοπτικά άστεγων ομάδων

Απουσίασε η Ξάνθη από τη συνάντηση των τηλεοπτικά άστεγων ομάδων

0

Επαφές με το κανάλι Epsilon του Ιβάν Σαββίδη είχαν οι 7 ΠΑΕ

Αποφασισμένες να μπλοκάρουν την σέντρα του πρωταθλήματος είναι οι τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες συναντήθηκαν το μεσημέρι στον Σκάι με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος άλλωστε τους προσκάλεσε σε αυτήν την συνάντηση. Ωστόσο απείχε η Ξάνθη, μια απουσία αν μη τι άλλο πολύ ηχηρή.

Ο «Μr Σκαϊ» φέρεται να είπε στους υπόλοιπους τηλεοπτικά άστεγους ότι κάνει προσπάθειες να βρουν όλοι μαζί λύση στα τηλεοπτικά και γίνονται επαφές με αρκετές πλευρές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν βγει η ανακοίνωση Αλαφούζου ότι το τριφύλλι αλλάζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό του, που ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αμφισβητήθηκε από τους ίδιους τους υποψήφιους ταϊλανδούς αγοραστές που έκαναν λόγο για επικοινωνιακά τρικ και υποστήριξαν ότι ο Αλαφούζος αποδέχθηκε διαφορετική πρόταση από αυτήν που έκαναν.

Στην πρόσκληση του Αλαφούζου ανταποκρίθηκαν τέσσερις ομάδες της Super League αλλά και ο Άρης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν οι κ.κ. Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Σπανός (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Πανουργιάς (Λαμία), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης)  ενώ δεν έδωσαν το παρών η Ξάνθη, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ «δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πώς θα πορευτεί». Επίσης δεν παραβρέθηκαν ο Πλατανιάς και  η Κέρκυρα, αλλά ο πρώτος έχει ήδη υποβιβαστεί και δεν έχει και πολύ σημασία η παρουσία του, ενώ η δεύτερη μάχεται για τη σωτηρία έχοντας πάντως και αυτή λίγες πιθανότητες με το μέρος της.

Όσοι πάντως παραβρέθηκαν  συμφώνησαν να πορευτούν ως μια γροθιά, τόνισαν πως είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League , αν δεν βρεθεί τηλεοπτική «στέγη» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Υπάρχει δρόμος ακόμη και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, αλλά τονίστηκε πως με τα τωρινά δεδομένα, δεν διεξάγεται πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. «Δεσμευτήκαμε να βρούμε λύση. Να μην γίνει πρωτάθλημα της πλάκας με τρομερές ανισότητες», όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Εν τω μεταξύ, μετά το ραντεβού στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ, υπήρξαν επαφές και με το κανάλι Εpsilon TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου των έξι ομάδων της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν… στέγη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και του Άρη.

Αντιπροσωπεία από τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τη Λαμία, τον Απόλλωνα αλλά και τον Άρη ο οποίος προβιβάζεται από τη Β’ Εθνική,  είχαν επαφές με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και το κλίμα για συνεργασία φέρεται να ήταν θετικό. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν στην επαφή αυτή έπεσε στο τραπέζι το οικονομικό μέρος ενδεχόμενης συμφωνίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…