Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Κυριακή 25 Μαρτίου ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ Άρη – Ορφέα

Την Κυριακή 25 Μαρτίου ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ Άρη – Ορφέα

0

Στο γήπεδο του ΑΟΞ με γενική είσοδο 5 ευρώ και δωρεάν για γυναίκες και παιδιά

Η ΕΠΣ Ξάνθης δείχνει την πρόθεσή της ο 40ος κι επετειακός τελικό Κυπέλλου της να είναι μια πραγματική γιορτή και να τον παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, και γι’ αυτό έβαλε γενική είσοδο στα 5 ευρώ, αλλά και δωρεάν είσοδο για γυναίκες και παιδιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει τους φίλους του ποδοσφαίρου ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ερασιτέχνη Α.Ο.Ξ. ο 40ος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΡΦΕΑ PUMA ΞΑΝΘΗΣ και ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης με μια σειρά ενεργειών έχει φροντίσει ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή ώστε ο φίλαθλος κόσμος που θα παραβρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ για ακόμη μια φορά η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρξει χορευτικό πρόγραμμα από την σχολή χορού STEP UP ενώ στο ημίχρονο θα χορέψει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΒΑΤΟΥ. Στο ημίχρονο οι ομάδες θα βραβεύσουν ανθρώπους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα.

Παράλληλα έχει σταλεί έγγραφο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για τον τελικό και ότι η είσοδος είναι δωρεάν.

Για αυτό τον λόγο οι κερκίδες του γηπέδου (θύρα 1 πέταλο, θύρες 2-3 που βρίσκονται στο δρόμο Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και η θύρα 4 που είναι σκεπαστή) θα είναι στη διάθεση όλων των θεατών ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κερκίδα της αρεσκείας τους. Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια της κεντρικής εισόδου(παλιά γραφεία ΑΟΞ) και από εκεί θα κατευθύνονται στη θύρα της αρεσκείας τους.

Όλοι μας ευχόμαστε ο 40ος τελικός του κυπέλλου να μείνει στην ιστορία και νικητής να βγει το ποδόσφαιρο !!!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Κίκο Ραμίρεθ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ το διαζύγιο με Ράσταβατς Κoντά σε συμφωνία με τον Κίκο Ρα…