Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Θύματα είχε η καταδίωξη νεαρού διακινητή κοντά στην Ποταμιά

Θύματα είχε η καταδίωξη νεαρού διακινητή κοντά στην Ποταμιά

0
peripoliko-empros

Αστυνομικοί της συνοριακής φύλαξης καταδίωξαν αυτοκίνητο με 17χρονο οδηγό, που έχασε τον έλεγχο. Νεκροί δύο μετανάστες

 Μεγάλη κινητοποίηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Σε τραγωδία κατέληξε η καταδίωξη διακινητών στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής Ξάνθης στο πρωί του Σαββάτου. Στη διασταύρωση Φαναρίου, αυτοκίνητο, στο οποίο όπως πρόεκυψε επέβαιναν οκτώ μη νόμιμοι μετανάστες, με οδηγό 17χρονο υπήκοο Πακιστάν, διακινητή, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγει.

Στη συνέχεια, στο ύψος της διασταύρωσης Ποταμιάς, ο διακινητής έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη αγροτική έκταση. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο εκ των επιβαινόντων στο όχημα, ο τραυματισμός των υπολοίπων έξι και του διακινητή, ο οποίος και συνελήφθη. Σε βάρος του διακινητή σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Καβάλας.

Ταχύτατη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ξάνθης που κινητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να περιθάλψει τους τραυματίες και κάποιοι μάλιστα έσπευσαν εκτός εφημερίας για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…