Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Ξάνθη ο Φώτης Κουβέλης

Στην Ξάνθη ο Φώτης Κουβέλης

0
koyvelis-empros

Θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Επαφές και επισκέψεις σε Δ’ ΣΣ και µειονοτικά χωριά

 Στην Ξάνθης θα βρεθεί ο αν. υπουργός Εθνικής Άµυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος την προηγούµενη εβδοµάδα είχε βρεθεί ξανά στη Θράκη, επισκεπτόµενος στο Βόρειο Έβρο τους γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο Φώτης Κουβέλης θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγµατοποιήσει επισκέψεις και επαφές στο Δ’ ΣΣ και σε χωριά της ορεινής ζώνης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το Σάββατο 24 Μαρτίου τον αν. υπουργό θα υποδεχθεί στην έδρα του Δ’ ΣΣ στο στρατόπεδο «Αποστολίδη» ο διοικητής αντιστράτηγος Γεώργιος Καµπάς και στη συνέχεια θα επισκεφθούν µαζί το στρατόπεδο «Στεφανίδη», όπου ο αν. υπουργός θα εγκαινιάσει τέσσερα διαµερίσµατα ΣΟ ΕΠΟΠ. Στη συνέχεια, τις µεσηµεριανές ώρες θα αναχωρήσει για τη Γλαύκη, όπου θα τελέσει τα εγκαίνια στο ανακατασκευασµένο δηµοτικό σχολείο του οικισµού, που βελτιώθηκε µε τη συµβολή τουΔ’ ΣΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης.

Την Κυριακή µετά τις εορταστικές εκδηλώσεις και το γεύµα, ο κ. Κουβέλης αναµένεται να επισκεφθεί τον Εχίνο και να περιηγηθεί στους χώρους του τάγµατος Εθνοφυλακής και στο Ηρώο Πεσόντων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…