Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Πιαλόγλου εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ξάνθη στη συνάντηση έξι ομάδων με Βασιλειάδη και Γραμμένο

Ο Πιαλόγλου εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ξάνθη στη συνάντηση έξι ομάδων με Βασιλειάδη και Γραμμένο

0

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων του υφυπουργού

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ πλην των Big-4. Ο κ. Βασιλειάδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τους κ.κ. Δάρα, Ζαμάνη (Πανιώνιος), Μποροβήλο, Καϋμενάκη (Αστέρας Τρίπολης), Σπανό, Μπέτση (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Μπελεβώνη (Παναιτωλικός) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα),  παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι των ομάδων τόνισαν ότι στηρίζουν τις αλλαγές που θέλει να φέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, παρόλα αυτά εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για περίπου δύο ώρες συζητήθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, το οποίο αναβλήθηκε επ’ αόριστον μετά τα γεγονότα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων συμφώνησαν σε όλα όσα τοποθετήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Κουβέντα έγινε για την αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα, αν και εύλογα υπήρξε η απορία ότι νόμοι υπάρχουν και πως το πρόβλημα είναι ότι δεν εφαρμόζονται. Πάντως καμία ΠΑΕ δεν ήταν αρνητική στην αυστηροποίηση του νόμου. Ανάμεσα σε αυτά που συζητήθηκαν ήταν ο εναρμονισμός του ΚΑΠ με τον πειθαρχικό κώδικα, να φέρουν οι ΠΑΕ την ευθύνη για την ασφάλεια στα γήπεδά τους, να προβλέπεται τιμωρία για δηλώσεις παραγόντων που δυναμιτίζουν το κλίμα, ενώ έπεσε στο τραπέζι η πρόταση μη αδειοδότησης ομάδας η οποία προκαλεί ή συμμετέχει σε σοβαρά επεισόδια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…