Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Να «αναστήσει» τη βιβλιοθήκη του επιχειρεί ο σύλλογος Τοξοτών

Να «αναστήσει» τη βιβλιοθήκη του επιχειρεί ο σύλλογος Τοξοτών

0
vivlia stiva

Ο πολιτιστικός φυσιολατρικός σύλλογος καλεί τους κατοίκους του χωριού και κάθε συμπολίτη να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό και την επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης

Με ανακοίνωση-πρόσκληση ο πολιτιστικός σύλλογος Τοξοτών καλεί τους κατοίκους του χωριού και κάθε συμπολίτη να στηρίξει την προσπάθειά του, ώστε να επαναλειτουργήσει η βιβλιοθήκη του.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Βαδίζοντας στα χνάρια προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, με τίτλο ‘’ Το βιβλίο – η γνώση παράθυρο στον κόσμο ‘’, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια που στοχεύει στην επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. Για την επαναλειτουργία της κρίνεται απαραίτητος ο εμπλουτισμός της με νέες εκδόσεις για την πληρέστερη και σύγχρονη γνώση, με βιβλία ποικίλου περιεχομένου, με DVD (κινούμενα σχέδια, μορφωτικού περιεχομένου), με περιοδικά τύπου National Geographic κ.λ.π.

Απευθυνόμαστε στην κοινωνία του χωριού μας, σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη, Οργανισμό και ζητούμε τη στήριξή σας στην προσπάθειά μας αυτή.

Παρακαλούμε να προσφέρετε-δωρήσετε ό,τι από τα προαναφερόμενα επιθυμείτε, ώστε με τη βοήθειά σας να καταστήσουμε τη βιβλιοθήκη μας πόλο έλξης για τους αναγνώστες και κατ΄ επέκταση παράθυρο στον κόσμο .

Κάθε Δευτέρα από ώρα 17:00 έως 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας θα μπορείτε να προσέρχεστε για την προσφορά – δωρεά σας.

Επίσης θα βρισκόμαστε και στο καφέ FORET – Λοχαγού Βόγδου Μιχαήλ 20 στην Ξάνθη, για να δεχόμαστε τις προσφορές – δωρεές σας, από ώρα 10:30 έως 11:30, ως εξής: Σάββατο 31 Μαρτίου και για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο ( το πρώτο και τελευταίο Σάββατο).

Για κάθε παραλαβή μας, θα χορηγούμε απόδειξη.

Πληροφορίες:α) Καρασακαλίδου Παρασκευή, τηλέφωνα επικοινωνίας – 6955473036, 2541093029 (οικίας) – email: voulakara60@gmail.com, β) Στεφανίδου Αλεξάνδρα τηλέφωνα επκοινωνίας: 6939060410, 2541093333 (οικίας) – email:

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα αρχαία Άβδηρα έχουν την τιμητική τους στο συνέδριο των Αρχαιολόγων

«Η πολεοδομική ιστορία των Αβδήρων» είναι το θέμα που επελέγη από τους διοργανωτές του συν…