Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη αφήνει πίσω την ήττα και ετοιμάζεται για τον Παναιτωλικό

Η Ξάνθη αφήνει πίσω την ήττα και ετοιμάζεται για τον Παναιτωλικό

0

Ράσταβατς: «Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Επέστρεψε στην βάση της η Xanthi FC μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε θέματα τακτικής με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που γυμνάστηκαν, ενώ έδωσαν ρεπό σε όσους έχουν αγωνιστεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Την Τρίτη το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (17:15) στο Xanthi FC Arena.

Ο Πάμπλο Ντε Λούκας στην αναμέτρηση στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, αντίκρισε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς το απόγευμα της Δευτέρας έδωσε το παρών του στην 2η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.

Ράσταβατς: «Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο Μίλαν Ράσταβατς είπε ότι θεωρεί πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο. «Το πλάνο ματς ήταν επιτυχημένο με εξαίρεση το γκολ», τόνισε αρχικά ωστόσο δεν παρέλειψε να εκθειάσει και την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι για τη φετινή εικόνα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Ξάνθης με 1-0 στο Περιστέρι: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας και θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο μας δείχνει αυτή την όψη. Σύμφωνα με το πλάνο είχαμε καλό έλεγχο σε κάποιους χώρους του γηπέδου. Το πλάνο ήταν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένο, με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να απειλήσουμε, όταν ο Ατρόμητος έπαιξε πιο αμυντικά. Θέλαμε να αυξήσουμε το ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να τον χαμηλώσει. Ήταν πολύ δύσκολο για το ρυθμό τα πολλά φάουλ, με πολλούς παίκτες να μην καταλαβαίνουν το “γιατί” δίνονται τόσα πολλά φάουλ. Είχαμε καλό παιχνίδι, με γενναιότητα και φυσικά κοιτάμε παρακάτω και να βελτιωθούμε.

Είμαι σίγουρος ότι θέλαμε περισσότερη τύχη, ειδικά όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα. Έπρεπε όμως να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε όμως και με ποιον παίζαμε, αφού ο Ατρόμητος έχει δείξει την ποιότητά του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το αν η Ξάνθη στοχεύει στην Ευρώπη: «Πάντα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Είμαστε στις υψηλές θέσεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλο και περισσότερο να βελτιωνόμαστε. Είναι μια πρόκληση η θέση μας σε αυτό το χρονικό σημείο και πρέπει να βρούμε τις απαντήσεις στα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν είτε με τραυματισμούς είτε με τιμωρίες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …