Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κατηγορηματικά αντίθετη η Ξάνθη με τη διακοπή του πρωταθλήματος

Κατηγορηματικά αντίθετη η Ξάνθη με τη διακοπή του πρωταθλήματος

0

Α.Ο. Ξάνθη ΠΑΕ: Δεν θα ωφελήσει κανέναν και τίποτε  – να τιμωρηθούν μόνο οι υπεύθυνοι

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ο. Ξάνθης ΠΑΕ με την οποία δηλώνει την αντίθεσή της στη διακοπή του πρωταθλήματος που αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.  Με την ανακοίνωση αυτή η ΠΑΕ τονίζει ότι δεν θα ωφελήσει κανέναν η διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ πρέπει να τιμωρηθούν μόνο οι υπεύθυνοι και πολύ αυστηρά κι όχι όλες οι ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ακούσαμε πολύ προσεκτικά τη δήλωση του αξιότιμου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη που αφορά στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σαφέστατα, η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσει το επίπεδο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιχειρώντας με νόμους, παρεμβάσεις και συναντήσεις να το καταστήσει πιο αξιοκρατικό και πιο αξιόπιστο στα μάτια του έλληνα φιλάθλου. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Η θέση του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είναι ότι η διακοπή του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος δεν θα ωφελήσει κανέναν και σε τίποτα. Αντίθετα πίσω από αυτήν τη διακοπή, θα κρυφτούν έχοντας την ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χωρίς να εξαιρείται από αυτούς η υποφαινόμενη εταιρεία, στο μέτρο που της αναλογεί.

Νόμοι υπάρχουν, ποινές και τιμωρίες προβλέπονται και πολύ αυστηρές. Να εφαρμοστούν οι Νόμοι, να τιμωρηθούν οι έχοντες την ευθύνη, όσο ψηλά ή χαμηλά και αν βρίσκονται και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί. Παράλληλα, να ξεκινήσουν χθες, συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους σε αυτό που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αν χρειαστεί να προταθούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα και ποινές. Και εάν σε αυτήν την αναγκαιότητα για την αυστηροποίηση του πλαισίου ποινών και τη νέα δομή που είναι επιβεβλημένο να αποκτήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διαφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς , τότε ας γίνει το ποδόσφαιρό μας ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, γιατί ίσως αυτή να είναι η λύση για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και η ηρεμία στο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…