Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Την Κυριακή το πρωί η παιδική παρέλαση καλωσορίζει το ξανθιώτικο καρναβάλι

Την Κυριακή το πρωί η παιδική παρέλαση καλωσορίζει το ξανθιώτικο καρναβάλι

0

 Συμμετέχουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων

 Το πιο ξέφρενο καρναβάλι ανοίγει και φέτος τις πύλες του με την Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση, δίνοντας ένα μήνυμα πως η χαρά και η αισιοδοξία συνεχίζονται και με την επόμενη γενιά της πόλης μας!

Ήρωες του Disney έρχονται και μοιράζονται το κέφι και τον χορό με τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα παρελάσουν με προορισμό της κεντρική πλατεία και ώρα έναρξης τις 11.30 πμ.

Φιγούρες αγαπημένων ηρώων ζωντανεύουν και μας ταξιδεύουν δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όλοι συμμετέχουν και διασκεδάζουν με απεριόριστη χαρά και χαμόγελο!

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων με την ευθύνη της Ένωσης Συλλόγων & Κηδεμόνων μαθητών Δ. Ξάνθης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων θα παρελάσουν στου κεντρικούς δρόμους της πόλης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ξεκινώντας από τη διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.

 Μουσική επένδυση από το Νίκο Γκοτζαμάνη

O Νίκος Γκοτζαμάνης, ένας από τους καταξιωμένους Dj’S της πόλης μας, παίζει δυνατά σε latin ρυθμούς μεταδίδοντας ξέφρενο κέφι και σολάροντας ξένη μουσική με το ηλεκτρικό του βιολί στο καλύτερο καρναβάλι… στο Καρναβάλι της Ξάνθης…

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η μεγάλη παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:30.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…