Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στη «σέντρα» βάζει το δήμαρχο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Στη «σέντρα» βάζει το δήμαρχο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

0

Τον κατηγορεί ότι εξαιτίας της ολιγωρίας του κινδυνεύει με αναστολή λειτουργίας το γυμναστήριο «Ανάξαρχος»

 Εγκλήσεις και αντεγκλήσεις σε σκληρό τόνο. Ο Δημαρχόπουλος τους χρεώνει όψιμο ενδιαφέρον. Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ απαντά κατηγορώντας τον για ανικανότητα και απουσία έργων

Σε θέμα δριμείας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο εξελίσσεται η δρομολογούμενη αναστολή λειτουργίας του γυμναστηρίου «Ανάξαρχος», λόγω έλλειψης άδειας.

Το πρωί του Σαββάτου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Στάθης Γιαννακίδης, Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και ο υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού, Γιώργος Καρακασίδης, επισκέφτηκαν το γυμναστήριο «Ανάξαρχος», που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια και στεγάζει τα σωματεία Προμηθέας και Ερατώ της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, τραμπολίνο και χορού.

Ενημερώθηκαν από τους δύο αθλητικούς συλλόγους και  τους προπονητές για τις συνθήκες λειτουργίας του Γυμναστηρίου και το τελεσίγραφο του Δήμου για τη σφράγισή του.

Με αφορμή την επίσκεψη, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε δημόσιο «κατηγορώ» στη δημοτική αρχή, επισημαίνοντας: «τι είναι αυτό που φταίει; Η άγνοια, η ανεπάρκεια, η αδιαφορία; Η πλήρης εγκατάλειψη των δομών αθλητισμού έρχεται να συμπληρώσει τη γενική εικόνα εγκατάλειψης της πόλης. Περιμένουμε την αντίδραση του Δήμου, βέβαια, στο παρά πέντε των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Τα όργανα γυμναστικής που τοποθέτησε σε πλατείες και χωριά, δεν βοηθάνε στην προώθηση του αθλητισμού. Θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να κρατήσουμε τις δομές ανοιχτές, καλώντας τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του».

Άμεσα απάντησε ο δήμαρχος Ξάνθης σε σκληρό τόνο, ενώ χωρίς καθυστέρηση ήρθε και η ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αιχμηρή και με δόση ειρωνείας.

Άμεση απάντηση δημάρχου με επίθεση στην κυβέρνηση. Χαρακτηρίζει τους τοπικούς βουλευτές νεόκοπους «σωτήρες»

Ο Δήμος μας όχι μόνο αναδεικνύει με παρεμβάσεις όπως συντήρηση, επισκευή, τοποθέτηση εξοπλισμού τα υφιστάμενα αθλητικά κέντρα, αλλά δημιουργεί και νέους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας εργάζονται αδιάκοπα μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ενώ για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις υλοποιούνται οι απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες ώστε να αποτελούν σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης.

Σήμερα όμως «κάποιοι» με την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ ειλικρινά μας εξέπληξαν και μάλιστα… ευχάριστα, διότι αγωνιούσαμε για την ύπαρξή τους!

Ξαφνικά λοιπόν, έπειτα από τρία χρόνια παντελούς απουσίας από τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της Ξάνθης μας, οι συγκεκριμένοι «κύριοι», αγωνιώντας προφανώς για το δικό τους μέλλον, θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι βέβαια που αυξάνουν τη φορολογία, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, παγώνουν ή ακυρώνουν επενδύσεις που είχαν δρομολογηθεί για τη χώρα και πρωτίστως νοιάζονται για τις καρέκλες της εξουσίας. Είναι οι ίδιοι δυστυχώς άνθρωποι που καθημερινά πετάνε στο δρόμο αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας, που βλέπουν τα σπίτια τους να βγαίνουν στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών πλέον πλειστηριασμών, που καθημερινά υλοποιούν αυτά για τα οποία επί χρόνια «ξεσήκωναν» το λαό και «φωνασκούσαν» στις πλατείες και στα πεζοδρόμια…

Μετά λοιπόν από τρία χρόνια παντελούς απουσίας από τα προβλήματα της Ξάνθη μας και γενικότερα της πατρίδας, στο παρά πέντε των βουλευτικών εκλογών, οι «κύριοι» είναι εμφανές ότι αναζητούν ρόλους, διότι πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και μπορεί να συνεχιστεί εσαεί ο εμπαιγμός σε βάρος του Ξανθιώτικου λαού…

Νεόκοποι «σωτήρες» της Ξάνθης, αντί να κραυγάζετε και να «αδικείτε» συνεχώς ανθρώπους και μάλιστα τον Δήμαρχο της πόλης που συνεχώς «στοχοποιείτε» κατά το πώς σας  βολεύει, -όπως για παράδειγμα με τους αθλητικούς χώρους της πόλης που προσπαθούμε παρά τα συνεχή γραφειοκρατικά και πολιτικά εμπόδια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για οριστική επίλυση των προβλημάτων τους-ώστε αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, μη δημιουργείτε τουλάχιστον περισσότερα προβλήματα με τα νομοθετήματα της δικής σας Κυβέρνησης που τόσο «απλόχερα» ψηφίζετε…!

Όλοι μας κρινόμαστε. Ο χρόνος πλησιάζει και να είστε σίγουροι ότι οι πολίτες αγωνιούν να δώσουν την απάντησή τους στα έργα και τις ημέρες σας. Μην εκτίθεστε όμως κι άλλο, νομίζοντας ότι η άγνοια θα δίνει συνεχώς άλλοθι στην αδιαφορία σας…

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Αν ψάξει κανείς να βρει το έργο του δημάρχου θα συναντήσει το απόλυτο κενό»

Βρήκαμε τον δήμαρχο! Μετά από 3 χρόνια ξετρυπώσαμε τον δήμαρχο.

Με αφορμή την αναστολή λειτουργίας ακόμη μιας αθλητικής δομής και της άμεσης παρέμβασης των βουλευτών, εμφανίστηκε με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Ξάνθης, πίσω από την οποία κρύβει την αγωνία της ανυπαρξίας του.

Δε θα αντιπαρατεθούμε με ανακοινώσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης. Άλλωστε έχει, ήδη, χάσει από τα «αποδυτήρια»: του κολυμβητηρίου που σφράγισε, του κλειστού γυμναστηρίου «Ανάξαρχος», των παιδικών χαρών που έκλεισε, του 1ου Παιδικού Σταθμού που ανέστειλε τη λειτουργία του επ’ αόριστον, του υπερκοστολογημένου κυνοκομείου που θα παραμείνει μακέτα, της ανακλητέας απόφασης για αγορά του παιδικού σταθμού (Γέλα Χαμογέλα), του σκανδάλου του πάρκινγκ και τόσων άλλων που ήδη κλήθηκε από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις.

Θυμίζουμε την πρόσληψη των 505 θέσεων εργασίας από τα κοινωφελή προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας, που προσπάθησε να εμφανίσει ως επιτυχία του, αλλά και τον εμπαιγμό των συμβασιούχων στην καθαριότητα που έλυσε τελικά δια παντός το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όμως δε θα αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω. Αν ψάξει κανείς να βρει το έργο του δημάρχου θα συναντήσει το απόλυτο κενό. Και βέβαια η δικαιολογία αυτού που αποτυγχάνει, και δεν έχει το σθένος να το παραδεχτεί, είναι η μεταβίβαση των ευθυνών στον «Άλλον».

Λοιπόν κύριε δήμαρχε καλό θα είναι να πείτε στους πολίτες της Ξάνθης ότι δε μπορέσατε τελικά και να ζητήσετε συγγνώμη για τα χρόνια της Δημανάπαυσης!

Η παλαιοκομματική λογική της δημοτικής αρχής συνεχίστηκε και στις μέρες σας. Ο Δήμος βαλτώνει χρόνια στην αναχρονιστική και συντηρητική λογική χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αποτελεσματικών λύσεων, καινοτομίας, συνεργασίας με τους πολίτες.

Δεν είστε το «ΠΡΟΤΥΠΟ» μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…