Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε ζεστό κλίμα η κοπή βασιλόπιτας στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Σε ζεστό κλίμα η κοπή βασιλόπιτας στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ

0

Η καθιερωμένη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης

 Τη σπουδαία προσπάθεια των μαθητών και των καθηγητών τους, που οδήγησε σε επιτυχία άνω του 80% στις εξετάσεις πιστοποίησης, ανέδειξε η διευθύντρια Χ. Δημούδη

Στην κατάμεστη από καταρτιζόμενους και καθηγητές του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, αίθουσα (πολλαπλών εκδηλώσεων) «Βασιλείου», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της νέας χρονιάς 2018 για το δραστήριο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ν. Ξάνθης. Την Βασιλόπιτα  ευλόγησε ο Πατέρας Ιωάννης που είναι και καταρτιζόμενος σ’ ένα από τα τμήματα του ΙΕΚ.

Η Διευθύντρια του ΙΕΚ κ Δημούδη Χρυσούλα αφού χαιρέτισε τους καταρτιζόμενους και τους καθηγητές τους και καλωσόρισε τους καθηγητές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούσαν την ανάγκη της ορθής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των καταρτιζομένων, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την μεγάλη επιτυχία (πάνω από 80%) των περυσινών απόφοιτων του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης στις εξετάσεις Πιστοποίησης, κάτι που απέδωσε στην προσπάθεια των ιδίων των καταρτιζομένων, αλλά και στην σωστή διδασκαλία από τους καθηγητές. Δήλωσε πως η πιστοποίηση δίνει μεγάλη δυνατότητα εύρεσης εργασίας και ανακοίνωσε υπηρεσίες που της ζήτησαν άτομα για πρακτική άσκηση, ενώ η καθηγήτρια  κ. Κουκουσολάτου Ουρανία αναφέρθηκε στις επαφές με μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πρόκειται να απασχολήσουν καταρτιζόμενους  διαφόρων ειδικοτήτων για πρακτική άσκηση. Η κ. Δημούδη ζήτησε καταληκτικά, προσήλωση στα μαθήματα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη. Η κ Δημούδη ευχαρίστησε τους χορηγούς των 36 δώρων που έτυχαν οι τυχεροί με τα «φλουριά» καταρτιζόμενοι και καθηγητές. Οι κύριοι Πασχαλίδης Ιωάννης Διευθυντής ΕΠΑΣ Καβάλας , Αβραμίδης Παναγιώτης Διευθυντής ΙΕΚ Καβάλας ,Ράφτης Χρήστος Αν Διευθυντής ΙΕΚ Καβάλας ,Πουλαρινός Βασίλειος Εκπαιδευτικός της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας , τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αν και ήρθαν προς το τέλος της τελετής λόγω της υπηρεσίας στα σχολεία τους στη Καβάλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…