Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Το πρώτο του Αγροτικό Συνέδριο διοργανώνει ο Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με θέμα την ΚΑΠ

Το πρώτο του Αγροτικό Συνέδριο διοργανώνει ο Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με θέμα την ΚΑΠ

0
kontos sasoee

Την Τρίτη 27 Μαρτίου στην Αθήνα

“Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά το 2020 και η Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε.” θα είναι το θέμα του 1ου Αγροτικού Συνεδρίου του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ένα χρόνο μετά τη σύστασή του, ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) διοργανώνει το 1ο Αγροτικό Συνέδριο την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018, ώρες 09.00 π.μ. έως 18.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) μετά το 2020, καθώς και η ανάλυση των προκλήσεων και των προοπτικών για την ανάπτυξη του Αγροτικού Τομέα της Ελλάδας.

Ως ομιλητές θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι συνεταιριστικών φορέων από την Ελλάδα και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανώτερα στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι.

Ενόψει της νέας ΚΑΠ η οποία θα εφαρμοστεί μετά το 2020, η χώρα πρέπει να σχεδιάσει στρατηγική και προτάσεις. Το Συνέδριο θα αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων μερών για τη συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα της χώρας με στόχο όχι μόνο την επιβίωσή του, αλλά και την ανάδειξή του ως έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Για πληροφορίες: Δέσποινα Τραυλού, τηλ. 210 300 4808 / 6976722430, email: dtravlou@slide2open.net Μ. Αποστόλου, τηλ.: 6932985244,  email: info@sasoee.com.gr

Λίγα λόγια για τον Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017 και έχει ήδη ως μέλη του περίπου 100 υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις και επιχειρήσεις – πολλές εκ των οποίων με καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό – και με συνολικό τζίρο που πλησιάζει τα 500 εκατ. ευρώ.

Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό, ενιαίο, αξιόπιστο και ακηδεμόνευτο όργανο του συνεταιριστικού χώρου, το οποίο αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα των οργανώσεων και του αγροτικού τομέα, παράλληλα προτείνει συγκεκριμένες στρατηγικές για την εξυγίανση και ενδυνάμωση των συνεταιρισμών και μέσω αυτών την αποτελεσματικότερη στήριξη των χιλιάδων Ελλήνων αγροτών.

Ο Σύνδεσμος είναι αυτοχρηματοδοτούμενος και αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμβουλο της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με τα αγροτικά και συνεταιριστικά θέματα του τόπου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Επιτροπή εξετάζει το άνοιγμα δραστηριοτήτων για εμβολιασμένους

Εξετάζεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια αρχικά μόνο για εμβολιασμένους, δήλωσε ο υπουργός Αν…