Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη στην Ξάνθη

Ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη στην Ξάνθη

0

Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ φέρνει στην πόλη μας η τοπική ΔΗΜΤΟ, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και να έρθει σε επαφή με παραγωγικούς φορείς

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης διοργανώνει πολιτική ομιλία με θέμα: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το σχέδιο για να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει». Ομιλητής θα είναι ο Κωστής Χατζηδάκης, π. υπουργός, αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 6 μμ στο ξενοδοχείο “Z Palace” και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου και θα ακολουθήσει στις 6.30 μμ προβολή video «Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Στις 7 μμ θα ξεκινήσει η εκδήλωση με καλωσόρισμα του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ξάνθης Ηλία Οικονόμου, στου οποίου τις συντονισμένες ενέργειες βασίστηκε τόσο η πρωτοβουλία όσο και η οργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και των επαφών που θα συνοδεύσουν την επίσκεψη του κορυφαίου στελέχους της ΝΔ. Η ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και θα έχει συζητήσεις μαζί τους για θέματα της οικονομίας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…