Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μεσογειακή μακαρονάδα με ελιές, φέτα και κόκκινες πιπεριές

Μεσογειακή μακαρονάδα με ελιές, φέτα και κόκκινες πιπεριές

0

500 γρ.  σπαγγέτι

150 γρ. φέτα σκληρή

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

150 γρ. ελιές Καλαμών

2 φρέσκιες ώριμες τομάτες

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γλ. κοφτό ρίγανη

½ φλ. ελαιόλαδο

λίγα φύλλα βασιλικού

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Αλείφουμε τις πιπεριές με το πινέλο με λίγο λάδι Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε λωρίδες.

Σε ένα μπολ βάζουμε τις ντομάτες, τις ελιές, το σκόρδο λιωμένο, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και την αφήνουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά περίπου. Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε.

Ανακατεύουμε με τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.  Προσθέτουμε  τις ψητές πιπεριές και τη σάλτσα. Ανακατεύουμε, γαρνίρουμε με βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • tortelinia melitzana

    Τορτελίνια με μελιτζάνες και ντομάτα

    -1/2 συσκευασία ζυμαρικά τορτελίνια -2 μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια -200 γραμμάρια τυρί …
  • Τσίζκεϊκ με γιαούρτι και λάιμ

    Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμ…
  • Πιλάφι αλά γεμιστά

    -3 ντομάτες μεγάλες, ώριμες, τριμμένες στον τρίφτη -3 ντομάτες μεγάλες, ώριμες, κομμένες σ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τορτελίνια με μελιτζάνες και ντομάτα

-1/2 συσκευασία ζυμαρικά τορτελίνια -2 μελιτζάνες κομμένες σε κυβάκια -200 γραμμάρια τυρί …