Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μεσογειακή μακαρονάδα με ελιές, φέτα και κόκκινες πιπεριές

Μεσογειακή μακαρονάδα με ελιές, φέτα και κόκκινες πιπεριές

0

500 γρ.  σπαγγέτι

150 γρ. φέτα σκληρή

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

150 γρ. ελιές Καλαμών

2 φρέσκιες ώριμες τομάτες

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γλ. κοφτό ρίγανη

½ φλ. ελαιόλαδο

λίγα φύλλα βασιλικού

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Αλείφουμε τις πιπεριές με το πινέλο με λίγο λάδι Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε λωρίδες.

Σε ένα μπολ βάζουμε τις ντομάτες, τις ελιές, το σκόρδο λιωμένο, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και την αφήνουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά περίπου. Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε.

Ανακατεύουμε με τη φέτα κομμένη σε κομμάτια.  Προσθέτουμε  τις ψητές πιπεριές και τη σάλτσα. Ανακατεύουμε, γαρνίρουμε με βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • kokkinolaxano salata

    Σαλάτα ζεστή κόκκινο λάχανο με τυροκαυτερή

    2 φλιτζάνια κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο 1φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο 4 δαμάσκηνα ξερά κομμέ…
  • tourta kardia

    Τούρτα Καρδιά

    για το παντεσπάνι 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 2 κουτ…
  • papardeles prasa

    Παπαρδέλες με πράσα και μανιτάρια

    1 πακέτο παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 400γρ. μανιτάρια σε φέτες 50γρ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σαλάτα ζεστή κόκκινο λάχανο με τυροκαυτερή

2 φλιτζάνια κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο 1φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο 4 δαμάσκηνα ξερά κομμέ…