Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μας «άφησε» και ο Νίκος Νικολαΐδης

Μας «άφησε» και ο Νίκος Νικολαΐδης

0

Προσφορά, Ήθος, Αποδοχή

 Υπηρέτησε με συνέπεια όπου εξελέγη, αγαπητός και ευγενής, συνεχιστής της επιχείρησης

Η Ξάνθη θρήνησε πρόσφατα το θάνατο ενός ακόμη τέκνου της, του Νίκου Νικολαΐδη που «έφυγε» σε ηλικία 78 χρόνων. Προερχόμενος από οικογένεια επαγγελματιών, συνέχισε με επιτυχία και εδραίωσε στην Ξάνθη και παραπέρα τα γλυκά Νικολαΐδη. Με ιστορία δεκάδων χρόνων, συμμετείχε στα κοινά της πόλης προσφέροντας από διάφορες θέσεις. Συμμετείχε και αναδείχτηκε ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων, αλλά και ως Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών επί αρκετές θητείες.

Η περίοδος της θητείας στην Ομοσπονδία διακρίθηκε για την προσπάθεια εδραίωσης της ΟΕΒΕ στη συνείδηση των μελών αλλά και των φορέων της Πολιτείας. Εργάστηκε ακούραστα για να καταστήσει την Ομοσπονδία ισότιμο συνομιλητή σε θέματα που ενδιέφεραν τα μέλη της, την κατέστησε εξωστρεφή και την υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος επί σειρά ετών.

Υπήρξε αγνός φίλαθλος της τοπικής ομάδας συμμετέχοντας και στη διοίκηση. Ήταν άνθρωπος με αρχές, νοικοκύρης, αγωνιστής και με φροντίδα για την επιτυχία της επιχείρησής του. Του άρεσε το φροντισμένο ντύσιμο και διακρινόταν για την κομψότητά του.

Ο Νίκος Νικολαΐδης που έφυγε από κοντά μας και κυρίως από την οικογένειά του, την γυναίκα του Σούλα και την κόρη του Κωνσταντίνα, υπήρξε ένας ευγενικός άνθρωπος, με αρχές και ήθος. Είχε πολλούς φίλους και μόνον φίλους. Έδωσε μια σκληρή και επώδυνη μάχη με την ασθένειά του και δυστυχώς την έχασε.

Η αγάπη των Ξανθιωτών, των οικείων, φίλων και γνωστών, τον συνόδεψε το Σάββατο στο τελευταίο ταξίδι. Η εφημερίδα μας και ιδίως ο ιδρυτής της, είχε την τιμή και την ιδιαίτερη χαρά να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τον Ν. Νικολαΐδη. Να γνωρίσει τον Άνθρωπο, τον Επαγγελματία, τον Οικογενειάρχη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Ξάνθης που τον σκέπασε.

Αιωνία η μνήμη σου Νίκο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση κρατικών αγροτικών ενισχύσεων λόγω πολέμου Ουκρανίας προτείνει η Κομισιόν

Κατά την τελευταία σύνοδό του, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Μαρτίου 2024, το Ευρωπα…