Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ “Κατέβασε ρολά” το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

“Κατέβασε ρολά” το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

1
xionodromiko falakrou

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α. Πατακάκης κατηγορεί για αδιαφορία τη Διοίκηση της ΑΜΘ

Από την Παρασκευή ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης ότι κλείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, καθώς δεν εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια οι πόροι για τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του: «οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς  της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜΘ».

Ο κ. Πατακάκης κλείνει την δήλωσή του ευχόμενος να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επαναλειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο. Βέβαια, η όλη διαχείριση της λειτουργίας του τη φετινή χειμερινή περίοδο δεν επέτρεψε την αποτελεσματική προβολή και προώθησή του στους φίλους του σκι και του βουνού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…