Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ικανοποιημένος ο Ράσταβατς από την ισοπαλία

Ικανοποιημένος ο Ράσταβατς από την ισοπαλία

0

Ατομικό οι Λουσέρο, Γκαραβέλης στην πρώτη προπόνηση ενόψει της Κέρκυρας

Μετά το 10ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, η Ξάνθη επέστρεψε την Κυριακή στην βάση της. Το 1-1 του Σαββάτου στην Τρίπολη, διατηρεί την ξανθιώτικη ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο με 28 βαθμούς και πλέον η προσοχή της ομάδας εστιάζεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (15:00) με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Χωρίς τους Λουσέρο και Γκαραβέλη, που γυμνάστηκαν ατομικά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Ξάνθης την Δευτέρα, με όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα να κάνουν αποθεραπεία. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν από την τεχνική ηγεσία σε δύο γκρουπ με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης της Τρίπολης να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής. Ο Λουσέρο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εδώ και βδομάδες ενώ ο Σάκης Γκαραβέλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι έκανε θεραπεία. Ο Σαλιμό Συλλά που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι, αποφασίστηκε από τον Μίλαν Ράσταβατς να απουσιάσει από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική.

Ράσταβατς: «Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Ως κέρδος αξιολόγησε τον βαθμό στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, με δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς:

«Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, ο αγωνιστικός χώρος γλιστρούσε αρκετά, έγιναν κάποια λάθη, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πούμε πως ο βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους. Είναι θετικός ο βαθμός, ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα, μας έτρεξε πολύ στο γήπεδο και στο τέλος φάνηκαν και κάποια σημάδια κούρασης…».

Κέρκυρα: Έτοιμοι οι Μενικάλι, Λέκοβιτς

Στην διάθεση του Γιάννη Μαντζουράκη ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Ξάνθη θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κέρκυρας Νίκολα Λέκοβιτς και Λορέντζο Μενικάλι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μετακόμισαν στους Φαίακες υπό το καθεστώς των ελεύθερων και προσθέτουν επιπλέον λύσεις και βάθος στην άμυνα του νησιωτικού συλλόγου. Άλλωστε, η Κέρκυρα έχει το δεύτερο χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα με 36 γκολ, πίσω μόνο από τον Πλατανιά (38 τέρματα).

Η αναμέτρηση με τους ακρίτες βέβαια είναι πολύ σημαντική, μιας και ο βαθμός που πήρε στην Κρήτη ο Απόλλωνας άφησε την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη προτελευταία και αναζητείται πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …