Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δώρον άδωρον η μη συναίνεση στα λατομεία των Κομνηνών

Δώρον άδωρον η μη συναίνεση στα λατομεία των Κομνηνών

0

Γνωμοδότησαν αρνητικά αλλά καθυστερημένα στην Επιτροπή Ποιότητας – Έχουν 3 μήνες από τότε που παρέλαβε ο δήμος τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης

 

Σύμφωνα με το νόμο θεωρείται θετική η απάντηση αν παρέλθει η προθεσμία

 

 

 Μία περίπτωση αφαίρεσης άδειας  ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και μία ανάκληση της 2615/2010 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου καθώς και τρία θέματα που αφορούσαν γνωμοδότηση για Εισηγητική έκθεση για τη χορήγηση συναίνεσης ερευνητικών εργασιών δημόσιου λατομικού χώρου μαρμάρου στη θέση «Μαυρόρεμα» του Δ.Δ. Κομνηνών Ξάνθης ΠΕ Ξάνθης ήταν τα κυριότερα θέματα που συζήτησε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασης χθες το μεσημέρι.

Σ΄ ότι  αφορά τα καταστήματα στο πρώτο ανακλήθηκε η άδεια κατά πλειοψηφία ενώ το δεύτερο αποσύρθηκε καθώς κατατέθηκε  έγγραφο της Υπηρεσίας Νεώτερων Μνημείων που ανέφερε ότι το εν λόγω κατάστημα έχει συμμορφωθεί.

Γνωμοδότησαν καθυστερημένα για τα λατομεία στα Κομνηνά!

Αναφορικά δεν με τα θέματα που αφορούσε τη λατομική ζώνη ομόφωνη ήταν η μη συναίνεση αλλά ο  Φανουράκης ανέδειξε ότι ουσιαστικά αυτό είναι δώρον άδωρον δεδομένου ότι τα 3 αντίστοιχα έγραφα που απέστειλε η αρμόδια Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τον δήμο για να γνωμοδοτήσει έχουν ημερομηνίες 19/9/2017, 5/10/2017 και 11/10/2017 και  υπάρχει σημείωση ότι : «Αν εντός τριών μηνών δεν λάβουμε τη γνωμοδότησή σας θα θεωρήσουμε ότι είναι θετική σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 669/1977 του Ν. 2115/1993…». Ο κ. Φανουράκης αναρωτήθηκε γιατί τα θέματα έρχονται εκπρόθεσμα στην Επιτροπή αλλά όπως μας είπε σαφή απάντηση δεν πήρε.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…