Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ασκήσεις τακτικής η προετοιμασία της Ξάνθης για τον Αστέρα Τρίπολης

Με ασκήσεις τακτικής η προετοιμασία της Ξάνθης για τον Αστέρα Τρίπολης

0

Ατομικό ο Λουσέρο – Όλο το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

 Με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC το πρωινό της Τετάρτης, ενόψει του αγώνα της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή». Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μετά το αερόβιο τρέξιμο και τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ασχολήθηκαν με τους τομείς της ανασταλτικότητας και της επιθετική δημιουργίας, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το ασκησιολόγιο χωρισμένοι σε υποομάδες. Μετά τα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, υπήρξαν τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα υπήρξε μόνο για τον Αντριάν Λουσέρο, ενώ αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Δημήτρης Μελιόπουλος που μαζί με τον Παπάζογλου, αγωνίστηκαν στο ισόπαλο φιλικό παιχνίδι (0-0) την Τετάρτη το πρωί με την Ουγγαρία.

Διαιτητής του αγώνα της 20ής αγωνιστικής στο «Θ. Κολοκοτρώνης» μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Xanthi FC Ορίστηκε να είναι ο Γιάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας), με α’ βοηθό τον Κολοσιώνης Αθανάσιος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Σινιοράκη Αντώνη (ΕΠΣ Χανίων), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ρατσιάτος Νικόλαος (ΕΠΣ Αργολίδας).

Ξεκίνησε από την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη (03/02, 15:00). Η τιμή των εισητηρίων ξεκινά από 10 ευρώ.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

3/2/18 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΞΑΝΘΗ
3/2/18 ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3/2/18 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
4/2/18 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ
4/2/18 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
4/2/18 ΛΑΜΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
4/2/18 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
5/2/18 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…