Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Ζητείται οδηγός για το τρενάκι του δήμου Ξάνθης

Ζητείται οδηγός για το τρενάκι του δήμου Ξάνθης

0

Για εργασία από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου

Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

 

 

Ο Δήμος Ξάνθης ύστερα από την υπ’ αριθ. 350/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, προς κάλυψη των περιοδικών αναγκών λειτουργίας του τουριστικού τρένου του Δήμου κατά τη διάρκεια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Από 05/02/2018 έως 20/02/2018

 

 

 

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Δ’ και Ε΄ κατηγορίας

Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής απαιτείται η προσκόμιση της πράξης ισοτιμίας με το αντίστοιχο τίτλο της ημεδαπής.

Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009, που έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή με δίμηνη σύμβαση για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή με τρίμηνη σύβαση για την πυρασφάλεια, ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών και τις δημοτικές κατασκηνώσεις, καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Ξάνθης (Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα γωνία, τηλ: 25410 28398) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι του γραφείου: Κρασούλης Ηλίας και Παπαδόπουλος Ιωάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος (Πλατεία Δημοκρατίας) και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.cityofxanthi.gr και συγκεκριμένα από τις 24/01/2018 έως 02/02/2018.

 

Πρόσληψη χειριστή γκρέιντερ στον δήμο Αβδήρων

 

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αβδήρων.

 

Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΒΔΗΡΑ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧ/ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (Γκρέιντερ) 8 μήνες 1

 

Οι υποψήφιοι της παραπάνω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΓΕΝΙΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, Τ.Κ. 67064 απευθύνοντάς την στο γραφείο προσωπικού υπόψιν κ. Γκοβέση Γεωργίου, κας Κοτσάνη Αναστασίας (τηλ. Επικοινωνίας: 2541352517-516) σε προθεσμία 10 ημερών από την τελευταία δημοσίευση και έως την 05 -02-2018.

 

Πρόγραμμα απασχόλησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

 

 

Ξεκίνησε χθες Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, η υποβολή αιτήσεων των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018». Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά κατά τη χειμερινή περίοδο και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου 2017 έως την 28η Φεβρουαρίου 2018.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων, όπως προβλέπει η Δημόσια Πρόσκληση 2/2018, έχουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και οι κάθε μορφής ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν σωρευτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Α) Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή και ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν εκτός της Διοικητικής Περιφέρειας Αττικής (εξαιρείται η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων) και του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της πόλεως της Θεσσαλονίκης

Β) Έχουν άδεια λειτουργίας του Ε.Ο.Τ. σε ισχύ

Γ) Είναι εποχικές. Έχουν διακόψει δηλαδή τη συνεχόμενη λειτουργία τους την χρονική περίοδο από 1η Νοεμβρίου μέχρι 28η Φεβρουαρίου τουλάχιστον για δύο έτη, κατά την πενταετία 2012-2016. Επιχειρήσεις που μετείχαν σε ένα τουλάχιστον από τα προηγούμενα προγράμματα διατήρησης θέσεων εργασίας για τη χειμερινή περίοδο, ή είναι νέες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (άρχισαν δηλαδή να λειτουργούν από την 1η Ιανουαρίου 2016 και μετά), έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εφόσον διέκοψαν την συνεχόμενη λειτουργία τους πριν την 1η Νοεμβρίου 2016.

Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που άρχισαν να λειτουργούν από την 1η Νοεμβρίου 2016 και μετά, δεν επιχορηγούνται.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων, από τις 23-01-2018 και ώρα 11η πρωινή έως τις 23-03-2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.

 

Ποιοι είναι οι Ωφελούμενοι του προγράμματος

 

Ωφελούμενοι είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι οποίοι δικαιούνται επίδομα τακτικής ανεργίας κατά την έναρξη του χρονικού διαστήματος της επιμήκυνσης, δηλαδή κατά την 1-11-2017.

Οι ωφελούμενοι ξενοδοχοϋπάλληλοι θα πρέπει να απασχολούνται την 31-10-2017, την προηγούμενη δηλαδή ημέρα της έναρξης του χρονικού διαστήματος της επιμήκυνσης (η οποία είναι η 1-11-2017), γιατί σκοπός του προγράμματος είναι η επιμήκυνση της απασχόλησης τους.

Δεν είναι δυνατή η υπαγωγή ξενοδοχοϋπαλλήλων στο πρόγραμμα, οι οποίοι πριν την 1η Νοεμβρίου 2016 είχαν συνεχόμενη δωδεκάμηνη απασχόληση στην ίδια ή και σε άλλη ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).

 

 

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δημόσιο για 18 μήνες

 

Τα προσόντα και τα κριτήρια

 

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια και τα προσόντα για τις προσλήψεις προσωπικού ΥΕ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 18 μηνών) για κάλυψη παροδικών αναγκών καθαριότητας στο Δημόσιο. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε υπηρεσίες των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομικών, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Υποδομών & Μεταφορών, των εποπτευόμενων από αυτά φορέων και των ανεξάρτητων Αρχών.

Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

 

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακες με βάση τα εξής κριτήρια:

  1. Χρόνος ανεργίας

Χρόνος ανεργίας

  1. Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας
  2. Αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας
  3. Αριθμός ανήλικων τέκνων
  4. Μονογονεϊκές οικογένειες
  5. Εμπειρία
  6. Εντοπιότητα

 

 

37 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

 

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης ΣΟΧ2/2017 και πιο συγκεκριμένα για τις θέσεις εποχικού προσωπικού καθαριότητας, προσωπικού εστίασης και βοηθών μαγείρων, στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

 

 

ΚΩΔ. Ειδικότητα Θέσεις
101 ΥΕ προσωπικό καθαριότητας (καθαριστών – καθαριστριών) 29
102 ΥΕ προσωπικό εστίασης (τραπεζοκόμοι) 7
103 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων 1

 

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

28 εκ. ευρώ στην ΑΜΘ για έργα βελτίωσης

Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων η δυνατότητα…