Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τσάκωσαν» δύο άτομα για 800 γραμμάρια κάνναβης στην Ξάνθη!

Τσάκωσαν» δύο άτομα για 800 γραμμάρια κάνναβης στην Ξάνθη!

0

Επιτυχής η αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης. Αστυνομικός παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής. Σύλληψη στην κεντρική πλατεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, με τη σύλληψη δύο ατόμων που κατείχαν συνολικά πάνω από 800 γραμμάρια χασίς.

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ, στην Ξάνθη, δύο άτομα, ηλικίας 48 και 54 ετών, κατηγορούμενοι για πώληση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, γιατί πούλησαν σε αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, 269,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, αρχικά οι δύο άνδρες άφησαν ποσότητα ναρκωτικών σε προκαθορισμένο σημείο έξω από την πόλη, καθώς και κοντά σε διπλανό οικισμό. Στη συνέχεια πήγαν στην κεντρική πλατεία για να παραλάβουν τα χρήματα, αλλά συνελήφθησαν!

Μετά τη σύλληψη, σε έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 535,9 γραμμαρίων, σε αγροτική περιοχή κοντά στην Αρωγή, στο Φανάρι Ροδόπης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 804,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης 2 κινητά τηλέφωνα, 9 κάρτες κινητής τηλεφωνίας (sim) και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. Σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…