Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Συγκίνησε και μας κατα… διασκέδασε η «Κατσαρίδα» του Μικρού Βορά

Συγκίνησε και μας κατα… διασκέδασε η «Κατσαρίδα» του Μικρού Βορά

0

Εξαιρετικές εντυπώσεις από τις τρεις sold out παραστάσεις στην Ξάνθη

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στο θεατρόφιλο κοινό της Ξάνθης η «Κατσαρίδα» και οι ηθοποιοί του Μικρού Βορά, που γέμισαν ασφυκτικά για τρεις παραστάσεις το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» την Παρασκευή και το Σάββατο. Με εκπληκτική διαδραστικότητα, δουλεμένα κείμενα, απολαυστικό χιούμορ, μουσική, χορό, κίνηση και άφθονες δόσεις θετικής ενέργειας, η περιπέτεια της κατσαρίδας που ήθελε να φτάσεις στο φεγγάρι διασκέδασε και συγκίνησε τους θεατές, που συμμετείχαν ζωηρά και ενεργά στις παραστάσεις. Τόσο που… φεύγοντας από την παράσταση πολλοί είπαν ότι θα το ξανασκεφτούν πριν σκοτώσουν ξανά ανενδοίαστα κατσαρίδα που θα βρεθεί στο σπίτι!

Να σημειώσουμε ότι η παράσταση αποτελούσε ένα ντανταϊστικό εξωφρενικό εγχείρημα, σε μορφή μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Τάσου Ρατζου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος, Σκηνικό: Γιάννης Κατρανίτσας, Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου, Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά, Hair styling, μακιγιάζ, κοστούμια: Στέφανος Μπαμπούλης, Βίντεο: Γιάννης Τόμτσης, Σχεδιασμός αφίσας: Δωροθέα Λούκρη, Επικοινωνία: Τσάβος Χρήστος, Βοηθός σκηνοθέτη: Άρτεμις Ζούλη καιΒοηθός κινησιολόγου: Μαρία Κέκη.

Έπαιξαν οι:: Χρήστος Τσάβος, Κωνσταντίνος Φωτίου

Μουσικοί: Χρήστος Πασχαλίδης, Νάσια Σιαμέτη

Τραγούδι: Αφροδίτη Νικολιουδάκη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…