Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συγχαρητήρια στο Δήμο Ξάνθης, μομφή κατά του Αντιπεριφερειάρχη

Συγχαρητήρια στο Δήμο Ξάνθης, μομφή κατά του Αντιπεριφερειάρχη

0

Ο πρώτος έδρασε αμέσως, ο δεύτερος έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον

Ιδού πως είναι δυνατόν για το ίδιο θέμα να υπάρχει και θετική άποψη με εκδήλωση συγχαρητηρίων αλλά και αρνητική, λόγω αδιαφορίας από άλλον φορέα. Τα αντίστοιχα Συγχαρητήρια απευθύνονται στο Δήμο Ξάνθης και τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη. Για να φανεί άλλη μια φορά πως ο πολίτης δεν ξεχνά και ανταμείβει ηθικά τον φορέα αυτόν που τον βοηθά, τον συμπαραστέκεται, είναι δίπλα του.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι γνήσια και ντόμπρα φωνή που λέει την αλήθεια. Την αλήθεια που δυστυχώς δύσκολα την αντέχουν πολλοί. Όμως σημασία έχει ότι υπάρχει και ακούγεται.

Ανοιχτή επιστολή

Συγχαρητήρια στον Δήμο Ξάνθης που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας για την συντήρηση ενός κομματιού του χωματόδρομου της θηλιάς λίγο ποιο πάνω από το Μοναστήρι της Παναγίας Καλαμούς και ανακούφισε τόσο τους λάτρεις του βουνού όσο και τους κατοίκους της ορεινής περιοχής . Τα βράχια που φαίνονται στην φωτογραφία  είναι τα λάφυρα από την εκσκαφή από τις παγίδες θανάτου που υπήρχαν στον χωματόδρομο της θηλιάς.

Ήταν η αιτία που έκλεισε ο δρόμος τον τελευταίο καιρό και ειδικά τις γιορτές των Χριστουγέννων που έκλεισε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή ( Διάφορο- Πανέρια ).

Οι Συμπολίτες μας δεν μπορούσαν να διασχίσουν με τα αυτοκίνητα τον δρόμο λόγο ακαταλληλότητας – δύσβατος ( φυτεμένες πέτρες)

Έχουν μάλιστα σπάσει πολλά κάρτερ αυτοκινήτων. Εδω και  ένα χρόνο δεν μπορούν οι γονείς να ανεβάσουν τα παιδιά τους στο πάρκο ποδηλασίας (MTB) και οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής να μην μπορούν να πάνε στα σπίτια τους.

Τους βράχους αυτούς τους κάνουμε δώρο στο Δασαρχείο που διανύει τον τρίτο χρόνο απουσίας από την περιοχή μας και στον Αντιπεριφερειάρχη Ζαγναφέρη Κωνσταντίνο που εκτός από υποσχέσεις και λόγια δεν έχει κάνει τίποτα στην περιοχή.

Κύριε Ζαγναφέρη  ο καλύτερος τρόπος  για να κρατάς τον λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής  από τα χωριά Διάφορο και  Πανέρια.

Τελμετίδης Κωνσταντίνος

Τζεμάλ Κιούρτ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…