Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδαρικό με επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης Ντουρίτσκοβιτς

Ποδαρικό με επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης Ντουρίτσκοβιτς

0

Tι δήλωσε ο 26χρονος Σέρβος

Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο ανακοίνωσε η Ξάνθη. Η ξανθιώτικη ομάδα συμφώνησε με τον 26χρονο επιτελικό μέσο, Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Συγκεκριμένα αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα την 1η του έτους: «O A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Petar Đuričković».

Ο Ντουρίτσκοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίλαν Ράσταβατς και συμφώνησε σε όλα με την Ξάνθη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Σέρβος μέσος αποχώρισε μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην Παρτιζάν και έχει ήδη ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

«Έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε. Για μένα, η Ξάνθη αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας», ανέφερε ο ίδιος ο Ντουρίτσκοβιτς στον σερβικό Τύπο. Την φετινή σεζόν ο 26χρονος άσος είχε 17 συμμετοχές με την φανέλα της Παρτιζάν (από τις οποίος οι έξι ήταν ως βασικός) έχοντας και τρία γκολ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του Ερυθρού Αστέρα ενώ πριν την Παρτιζάν, είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς και Ραντνίσκι Νις και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία εκτός Σερβίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…