Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Παραμένει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής στην ΑΜΘ ο Νικόλαος Μενεξίδης

Παραμένει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής στην ΑΜΘ ο Νικόλαος Μενεξίδης

0

Κρίθηκε διατηρητέος στη θέση του υποστράτηγου και διατηρεί τη θέση του. Σε εξέλιξη η κρίσεις των βαθμοφόρων της Ελληνικής Αστυνομίας

 Διατηρητέος κρίθηκε ο υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Ο κ. Μενεξίδης θα διατηρήσει τη θέση του ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Οι κρίσεις ξεκίνησαν με την απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.A. που συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, όπου, ύστερα από πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, παρατάθηκε η θητεία ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας του Αντιστράτηγου Τσουβαλά Κωνσταντίνου, για ένα ακόμη έτος.

Στη συνέχεια, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Αριστείδη Ανδρικόπουλου και Μιχαήλ Καραμαλάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους 22 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων, -1- Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό και -1- Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων). Σύμφωνα με την απόφαση, κρίθηκε προακτέος στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, ο Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο οποίος και αναλαμβάνει Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, διατηρητέους δώδεκα υποστράτηγους, μεταξύ των οποίων ο κ. Μενεξίδης και ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους άλλους εννιά υποστράτηγους.

Οι κρίσεις συνεχίστηκαν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ αναμένονται και οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…