Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μία θεατρική κωμωδία στην τουρκική γλώσσα στη Γενισέα

Μία θεατρική κωμωδία στην τουρκική γλώσσα στη Γενισέα

0

Η παράσταση «Απάτη» του θιάσου του δήμου Σαριγιέρ έρχεται στις 20 και 21 Ιανουαρίου με ελεύθερη είσοδο

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 19.30 έρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Γενισέας (κτήριο Χιάλη) η θεατρική παράσταση «Katakulli-Απάτη» στην τουρκική γλώσσα.

Πρόκειται για παράσταση του τουρκικού θίασου από τον δήμο Sariyer , που αποτελεί κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γκιοκχάν Μπουλούτ και μουσική του Εκίν Γκιουντού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών Ξάνθης Γιώργος Μπατζακίδης που ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία, αναφέρει: “Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο. Μια υπέροχη κωμωδία στην Τουρκική γλώσσα από την θεατρική ομάδα του Δήμου Sarıyer της Κων/πολης. Μετά από δύο σχεδόν χρόνια προσπαθειών, η παράσταση τελικά θα γίνει. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γιώργο Τσιτιρίδη που αγκάλιασε τούτη τη προσπάθεια. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφεριάρχη Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη που με το άκουσμα της πρότασης, την αποδέχτηκε αμέσως δίχως δεύτερη σκέψη. Ο πολιτισμός δεν έχει σύνορα και η φιλία των λαών,  ο μοναδικός σκοπός μας…!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …