Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξανθιώτισσα αναζητά για τη βασίλισσα του Καρναβαλιού το Κέντρο Πολιτισμού

Ξανθιώτισσα αναζητά για τη βασίλισσα του Καρναβαλιού το Κέντρο Πολιτισμού

0
vasilissa17

Καλεί τις ενδιαφερόμενες να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

 Επιτροπή από το νομικό πρόσωπο θα κάνει την επιλογή

Με ανάρτηση στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού, το νομικό πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών κάνει γνωστό ότι τη φετινή χρονιά δε θα αναζητήσει καλλονή από τις πασαρέλες και τη show-biz, αλλά θα πάρει κορίτσι από τον τόπο μας για να πάρει τη θέση της φετινής βασίλισσας του Καρναβαλιού!

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιλέξει την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, καλεί όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και Τετάρτη 24/1/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Πληροφορίες: Αριστέα Αλατά τηλ. 2541073640 (κωδ. 3)

e-mail: eventskpdx@gmail.com.

Το στοίχημα για το Κέντρο Πολιτισμού

Έτσι, τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι εισακούστηκαν στους υπεύθυνους του Κέντρου Πολιτισμού τα επικριτικά σχόλια για τη μη επιλογή νέων και «φρέσκων» κοριτσιών από την Ξάνθη για το θεσμό και γι’ αυτό το λόγο γίνεται η προσπάθεια τη φετινή χρονιά να επιλεγεί μία ξανθιώτισσα.

Μετά τη συλλογή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων κοριτσιών Επιτροπή που θα αποτελείται από άτομα μέσα από το νομικό πρόσωπο θα κάνει την επιλογή για τη φετινή βασίλισσα. Το ποιοι θα απαρτίζουν την επιτροπή δεν έχει οριστεί ακόμη. Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα δηλώσουν πρόθυμοι να… πουν τη γνώμη τους, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει και μία αιτιολόγηση ως προς το ποιοι τελικά θα έχουν αποφασιστικό ρόλο.

Ο τόπος μας αναμφίβολα έχει πολλά κορίτσια που μπορούν επάξια να υποστηρίξουν το θεσμό της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, ανοίγοντας με ομορφιά και λάμψη τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, ωστόσο το ζητούμενο και μάλλον, το στοίχημα για το Κέντρο Πολιτισμού είναι να θελήσουν, να τολμήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή.

Μόλις γίνει η επιλογή, θα ξεκινήσει και η διαδικασία της επιλογής του φορέματος, αλλά και της προώθησης, μέσω της βασίλισσας, που είναι απαραίτητο «κερασάκι» για την προβολή του καρναβαλιού.

Οι προηγούμενες βασίλισσες

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια επιλέγονται κατά κόρον νεαρές κοπέλες από το χώρο του μόντελινγκ, χωρίς όμως να καταφέρνουν να αποκτήσουν μία σχέση με την πόλη ή με την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού, ώστε να συμβάλουν στη ζωηράδα και το ξεφάντωμα των γιορτών.

Πέρυσι βασίλισσα ήταν η νεαρή Βάγια Χρυσού Ζέρνα, την προηγούμενη η Κωνσταντίνα Καρκάνη από τη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Ξάνθη, ενώ το 2015 ήταν η Άξια Ανδρεαδάκη, από τη Χίο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…