Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία «Τρέχει» από χθες η υποβολή αιτήσεων για τις 296 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον δήμο Ξάνθης

«Τρέχει» από χθες η υποβολή αιτήσεων για τις 296 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον δήμο Ξάνθης

0

Άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη του ΟΑΕΔ. Καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00

 

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχή και ποιες είναι οι ειδικότητες

 

Άνοιξε χθες Πέμπτη 14/12/2017 και ώρα 10η πρωινή η ηλεκτρονική φόρμα του ΟΑΕΔ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (Β΄Κύκλος) σε 34 δήμους – θύλακες υψηλής ανεργίας. Η πύλη θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή . Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω να υποβάλλουν την αίτησή τους. Το πρόγραμμα αφορά 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

296 θέσεις για τον δήμο Ξάνθης

Όπως είναι γνωστό ο δήμος Ξάνθης είναι μεταξύ των 34 δήμων που θα «τρέξει» το πρόγραμμα και στην κατανομή του αντιστοιχούν 296 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, όπως:

Κοινωνικοί φροντιστές, φωτογράφοι, γεωπόνοι, διοικητικού οικονομικού, δασολόγοι, δάσκαλοι, θεατρολόγοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, νοσηλευτές, οδηγοί, μάγειρες, ξεναγοί, μηχανικοί περιβάλλοντος, κτηνίατροι, βιβλιοθηκονόμοι, οικοδόμοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, δημοσιογράφοι, βρεφοκόμοι, τοπογράφοι, τραπεζοκόμοι, χειριστές Η/Υ, ψυκτικοί, λογοθεραπευτές, ελαιοχρωματιστές, νηπιαγωγοί, γενικών καθηκόντων, κ.α.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
  • εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
  • εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
  • άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
  • εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
  • εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
  • εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

Πληροφορίες

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Νο 16/2017 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…