Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συγκέντρωση καθαρισμού του Άλσους Ευμοίρου

Συγκέντρωση καθαρισμού του Άλσους Ευμοίρου

0

Με πρωτοβουλία των κατοίκων

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Ελεύθερη συμμετοχή Συλλόγων-Σωματείων- Ιδιωτών

Σε μια αξιόλογη από κάθε πλευρά πρωτοβουλία έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν πολλοί κάτοικοι του οικισμού Ευμοίρου. Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν στο άλσος και όλοι μαζί, εθελοντικά, θα προσπαθήσουν μικροί και μεγάλοι, να καθαρίσουν το αγαπημένο μεν, αλλά εγκαταλελειμμένο άλσος του Ευμοίρου.
Με την πρωτοβουλία αυτή οι κάτοικοι, και θα καθαρίσουν το άλσος αλλά θα στείλουν κι ένα μήνυμα προς τη δημοτική αρχή ότι οφείλει να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άλσος με την φροντίδα και αξιοποίησή του, επ’ ωφελεία των Ξανθιωτών καθιστώντας το χώρο επίκεντρο διάφορων υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Για τους λόγους αυτούς οι κάτοικοι Ευμοίρου καλούν τους φορείς, Συλλόγους, Σωματεία και μεμονωμένους ευαίσθητους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου μετά τις 10.00.
Η συγκέντρωση θα γίνει στο άλσος και η επιτροπή των κατοίκων που έχει συσταθεί για να οργανώσει την όλη εκδήλωση θα έχει σακούλες, γάντια, νερά και σάντουιτς.
Τηλέφωνο για επικοινωνία και λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής Συλλόγων κλπ στον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο στο 6949673546.
Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)

Τα ονόματα των εκλεγέντων στο διοικητικό συμβούλιο και για την ΠΟΣ-ΟΑΕΕ Ολοκληρώθηκαν την …