Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε αναζήτηση επιθετικού η Ξάνθη

Σε αναζήτηση επιθετικού η Ξάνθη

0

Ο μακροχρόνιος τραυματισμός του Μπρίτο δημιουργεί νέα δεδομένα

Ξεψάχνισμα στην αγορά ξεκίνησε ήδη να κάνει η Ξάνθη, αναζητώντας παίκτη που θα ενισχύσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο μακροχρόνιος τραυματισμός του Μπρίτο δημιουργεί μεγάλο κενό στη front line, το οποίο η ομάδα θέλει να καλύψει το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θυμίζουμε ότι έφυγε τραυματίας μόλις μετά από ένα τέταρτο αγώνα στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, στα Πηγάδια. Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και δεν αναμένεται να είναι εξ ολοκλήρου έτοιμος πριν τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.

Η απουσία του εκτός από μακροχρόνια είναι και εξαιρετικά σημαντική. Ήταν ένας υπολογίσιμος για όλες τις αντίπαλες άμυνες παίκτης, εξαιτίας της πολύ καλής απόδοσης που είχε, ενώ πρόσφερε και τέσσερα υπερπολύτιμα τέρματα στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές, δηλαδή, όσο πρόλαβε να παίξει. Για κάποιο διάστημα ήταν ο πρώτος σκόρερ της σεζόν για τον ΑΟΞ στο πρωτάθλημα, μέχρι που τον προσπέρασε ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος πλέον μετράει πέντε γκολ.

Οι Ξανθιώτες, λοιπόν, χάνοντας τα στοιχεία που έβαζε ο Μπρίτο στο παιχνίδι της ομάδας, ψάχνουν για παίκτη, ο οποίος θα είναι σε θέση να τους βοηθήσει άμεσα, ώστε να γίνουν περισσότερο επικίνδυνοι για τις αντίπαλες άμυνες από ό,τι είναι τώρα, χωρίς τον Αφρικανό επιθετικό τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς και ο Παναγιώτης Τριάδης δεν είναι σε θέση ακόμη να αγωνιστεί, λόγω του δικού του τραυματισμού, ενώ από τους έτερους πλάγιους μεσοεπιθετικούς, τους Κίκε και Ρότσε, δεν έχουν πάρει κάποιο τέρμα ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες του ΑΟΞ επικεντρώνοντας στον τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ, στο ερχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι (9/12). Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες από καιρό Καμαρά, Μπρίτο και Τριάδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Κάστρο. Για το παιχνίδι με τη Λάρισα δεν υπολογίζεται και ο Κασάδο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του την 14η αγωνιστική.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…