Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Παιδοκτόνος προκαλεί σοκ στη Σμίνθη

Παιδοκτόνος προκαλεί σοκ στη Σμίνθη

0

Βγήκε με άδεια από το Ψυχιατρείο και σκότωσε την 18χρονη κόρη του! Βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο αργότερα – Άφησε σημείωμα

 Εν έτει 2017: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε φίλο! Άτυχη από …κούνια – Η μητέρα της αυτοκτόνησε όταν ήταν νεογέννητη! Βαρύ ιστορικό αυτοκτονιών στην οικογένεια

 Μια οικογενειακή τραγωδία συνταράζει από χθες το πρωί τη Σμίνθη του Δήμου Μύκης όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η 18χρονη Εμινέ. Λίγο αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος σε δασική έκταση λίγο έξω από το χωριό, ο 50χρονος πατέρας της και δίπλα του ένα σημείωμα που ανακοίνωνε ότι αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος της κοπέλας καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν να γίνει πατροκτόνος.

Βγήκε με άδεια από το Ψυχιατρείο και σκότωσε την κόρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» που πρώτο ανακοίνωσε στην ηλεκτρονική του έκδοση το άγριο έγκλημα στην Σμίνθη, ο πατέρας νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες με ψυχολογικά προβλήματα στο Ψυχιατρείο της Δράμας – κάτι που γνώριζε η κοινωνία της Σμίνθης – ενώ τις τελευταίες 3 μέρες είχε βγει με άδεια και πήγε στο σπίτι του όπου διέμεναν μόνες τους οι δυο κόρες του καθόσον οι τρεις άλλες είναι παντρεμένες.

Την χτύπησε – Φέρει βαριές κακώσεις στο πρόσωπο και στο κεφάλι

Όπως ανέφερε στο «Ε» ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης η κοπέλα φέρει πολλές κακώσεις στο πρόσωπο και στο κεφάλι, όχι όμως μαχαιριές, ωστόσο επιφυλάχθηκε ως προς το να εκτιμήσει αν απ’ αυτές προήλθε ο θάνατος της κοπέλας πριν διενεργήσει νεκροψία νεκροτομή , η οποία γίνεται σήμερα.

Εν έτει 2017: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε φίλο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα που φοιτούσε στο Εσπερινό Λύκειο Ξάνθης είχε μια σχέση με νεαρό κάτι που δεν ενέκρινε ο πατέρας της, όπως ο ίδιος αναφέρει στο σημείωμα του όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη. Η κοπέλα εθεάθη το προηγούμενο βράδυ με το φίλο της παρέα με την φίλη της και τον αρραβωνιαστικό της. Προφανώς αυτό έμαθε ή είδε ο πατέρας της και της έκοψε το νήμα της ζωή της!

Άτυχη από …κούνια – Η μητέρα της αυτοκτόνησε όταν ήταν νεογέννητη!

Άτυχη από …κούνια ήταν η νεαρή κοπέλα καθώς δεν γνώρισε την μητέρα της .. Αυτοκτόνησε όταν ήταν νεογέννητη. Μεγάλωσε με την βοήθεια των αδελφών της καθώς ο πατέρας τους – όπως αναφέρουν πληροφορίες από κατοίκους της Σμίνθης – δημιουργούσε πάντα προβλήματα. Παρά ταύτα οι δυο μικρότερες αδελφές κατάφεραν να πάνε στο σχολείο η δε μεγαλύτερη δούλευε και συντηρούσε και την 18χρονη.

Βαρύ ιστορικό αυτοκτονιών στην οικογένεια της κοπέλας

Πέντε αυτοκτονίες μετρά η οικογένεια της κοπέλας καθώς εκτός από την μητέρα της έχει αυτοκτονήσει μια θεία της, ένας θείος της και ένας παππούς της! Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται από το χθες το πρωί ψυχολόγος του δήμου παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη.

Θρήνος στην Σμίνθη για την 18χρονη Εμινέ

Συγκλονισμένος δήλωσε ο δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά μεταφέροντας το βαρύ κλίμα θρήνου και πένθους που επικρατεί στην κοινωνία της Σμίνθης. Εξέφρασε δε τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και δήλωσε πως ο δήμος θα είναι κοντά τους.

Να σημειώσουμε πως η αστυνομία έχει αποκλείσει το σπίτι και διενεργεί προανάκριση.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…